Amanda Seyfried szakítás Josh Hartnett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a munka tette tönkre Amanda Seyfried és Josh Hartnett bimbózó románcát.

Amanda Seyfried hivatalosan is szakított Josh Hartnett színésszel. A huszonhat éves szőkeség korábban is szívtiprókkal randizott: járt egy ideig Dominic Cooperrel és Ryan Phillippe-pel is. Állítólag Amanda akart szakítani négy hónap után, mert túlságosan lefoglalja őt A nyomorultak londoni forgatása, míg kedvese a világ másik végén, New Yorkban dolgozik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Amanda mindig visszarepült Amerikába, amikor épp nem dolgozott, szerette volna, hogy működjön ez a kapcsolat, de egyszerűen nem jöttek össze a dolgok. Ő akart véget vetni a románcnak" - vallotta egy bennfentes. Amanda és Josh januárban jöttek össze, így még négy hónapig sem jártak együtt. Bár Amandát ismerve nem tart majd sokáig a szingliség: kíváncsiak vagyunk, melyik hollywodi szépfiú lesz a legújabb áldozata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.