Ő aztán nem szégyenlős! Meztelenül, méregdrága ékszerekben pózol a 26 éves énekesnő

címlap meztelen LifeNight lana del rey énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves énekesnő, Lana Del Rey megmutatja hibátlan testét a GQ magazin címlapján.

A fiatal énekesnő hófehér bőréhez pompásan passzol a vörös rúzs és a körömlakk, és persze a mesés ékszerek is. A világsztár ezúttal nem a szokásos, magasra tupírozott frizurájában pózolt - vörösesbarna fürtjei laza hullámokban omlanak a vállára. Lana remekül néz ki, talán sosem volt még ennyire szexis és nőies, és nem feltétlenül azért, mert nem visel egy ruhadarabot sem.

Forrás: GQ
Forrás: GQ

Így próbál csalni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20120907-victoria-beckham-exenekesno-optikai-csalassal-csapja-be-a-rajongokat.htmlVattapamacsot esznek a modellek, hogy ne hízzanak - Sokkoló tények a divathetekrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120907-kulonbozo-modon-fogyokuraznak-a-modellek-sokkolo-tenyek-a-divathetekrol.htmlMonogám típusok a vörös szőnyegen - Heti trendmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120907-monogam-sztarok-akik-ragaszkodnak-a-megszokott-frizurahoz-heti-trendmustra.htmlSminkelj igéző macskaszemeket! - Őszi sminktrend Takács Nórávalhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120907-takacs-nora-a-lifehu-arca-a-hogyan-legyek-jo-no.htmlSzépségtrükk Indiából: kurkumás arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120906-hogyan-legyek-jo-no-az-indiai-nok-szepsegtitka-a-feszes.htmlLevágatta a haját a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20120905-levagatta-a-hajat-a-nepszeru-magyar-enekesno-szandi.htmlA sportolónő, akiből tökéletes férfi letthttp://www.life.hu/szepulj/20120905-takacs-nora-yvonne-buschbaum-sportolono-ferfiva-operaltatta-magat-ma-o.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.