Pálinkázott és reggelig mulatott Orbán a lagziban

esküvő tervező Vágó Réka Orbán Ráhel ruha menyasszony miniszterelnök Sármán Nóra Wall Street Journal Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A miniszterelnök részletesen mesélt lánya esküvőjéről és az azt követő morzsapartiról. Közben már a külföldi lapok is Magyarország "Royal Weddingjéről" cikkeznek.

Meglepő részleteket is elárult Orbán Viktor a Blikk chatszobájában lánya esküvőjéről. A miniszterelnök azt mondta, reggel 7-re ért haza, bár még maradt volna, "de a fellelkesített fiatalok el akarták venni a zenészek hangszereit, mondván: ők jobban tudnak játszani. Ekkor be kellett zárni az egészet" - írja az interjú alapján az Origo. Azt is elárulta, hogy vasárnap délben morzsapartit tartottak.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Fotó: Hajdú D. András - Origo

Kiderült, hogy a kormányfő pálinkával melegítette fel magát. "Nehéz feladat volt: a szabad ég alatt húzta a banda, és hajnali 4-re 10 fok alá esett a hőmérséklet. Ilyenkor csak a pálinka segít! Megfontolt, tervszerű adagokban."

Közben Orbán Ráhel lagzijának híre külföldre is elért: olyannyira hogy a neves Wall Street Journal a menyasszonyi ruha tervezőjével készített egy interjút. Ahogy a Life.hu is megírta, az ara ruháját Sármán Nóra álmodta meg a nagy napra. A divatszakember a lapnak is elárulta, amit korábban nekünk is elmesélt, miszerint az volt a fő szempont, hogy a ruha egyszerű, letisztult legyen, amiben a menyasszony személyisége megmutatkozik. A menyecskeruhát is Sármán Nóra jegyzi: a ruha olajfényű piros szaténból készült, amelyet kézzel készített francia csipke egészített ki. Az újság egyébként részletesen leírja Ráhel kinézetét: a ruháján kívül megemlítik, hogy cipőjét Vágó Réka készítette haja egyszerű, de elegáns kontyban volt feltűzve, fülében pedig gyöngy fülbevaló lógott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.