Kiszáll A szürke ötven árnyalatából a főszereplő

Szürke 50 Christian Grey kiszállás A szürke ötven árnyalata Charlie Hunnam filmadaptáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Hunnam mégsem játssza el a szexi Christian Grey szerepét az erotikus könyv filmes adaptációjában.

Ha hinni lehet a pletykáknak, Charlie Hunnam mégsem alakítja Christian Grey-t a nagy sikerű A szürke ötven árnyalata filmes változatában. A könyv rajongói a hír hallatán (amelyet még nem erősítettek meg hivatalosan) örömtáncot jártak, ők egyszerűen nem tudták elképzelni ezt a fiút mint Mr. Grey. Talán a rá nehezedő nyomás miatt hátrált meg Hunnam?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Charlie Hunnam

Ahogy a Life.hu is megírta, szeptember elején hozták nyilvánosságra a produkció főszereplőinek nevét. E szerint Anastasia Steele-t Melanie Griffith és Don Johnson lánya, Dakota Johnson alakítja, Christian Grey szerepére azonban úgy tűnik, tovább kell még keresgélni. Vajon az eddigi legnagyobb esélyesnek tartott Ian Somerhalder lesz most a befutó?

Megvan A szürke ötven árnyalata két főszereplőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130902-dakota-johnson-es-charlie-hunnam-kaptak-a-szurke-otven-arnyalata.htmlMegvan A szürke ötven árnyalatának rendezőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-sam-taylorjohnson-rendezi-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-regeny-filmvaltozatat.htmlÍgy kell stílusosan felmondani a munkahelyedenhttp://www.life.hu/szorakozz/20131001-vicces-videoval-mondott-fel-egy-fiatal-lany-marina-shifrin-a.htmlFogyókúrázz thrillerrel! (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130924-a-horrofilm-testi-es-lelki-hatasa-felnottekre-es-gyerekekre.htmlVégre! Magyar filmek jönnek a mozibahttp://www.life.hu/szorakozz/20130926-mozi-es-szorakozas-a-nagy-fuzet-isteni-muszak-viharsarok-liza.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.