rajongó ByTheWay döntő X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hozzá kell szokniuk a ByTheWay tagjainak a népszerűséghez. Mint ahogyan már megírtuk, néhány hete a Corvin sétányon lévő lakásuk előtt lepte meg őket két lány, most pedig az élő show helyszínén képesek akár órákat is várni rájuk a rajongók. Ne feledd, a Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Kövessétek velünk az eseményeket!
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Még több óra van az X-Faktor élő adásának kezdéséig, de a rajongók máris megrohamozták az RTL Klub székházát. A legtöbben a ByTheWay-srácokhoz jöttek, ők pedig készségesen osztogatják az autogramokat a tinilányoknak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A srácokon egyelőre nyoma sincs az izgalomnak, végig mosolyogva, kedvesen válaszolnak a csajok kérdéseire, sőt, még arra is odafigyelnek, hogy figyelmeztessék őket, ha kimennek, húzzanak kabátot, nehogy megfázzanak. Már most biztos, hogy az élő show után mozdulni sem lehet a ház előtt az X-Faktor-versenyzőkre várakozóktól. Az azonban, hogy ki lesz, aki mosolyogva és ki az, aki könnyes szemmel pózolhat a rajongóival, még nem tudni.

Szerintetek kinek kellene megnyerni az X-Faktort?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.