Mellbimbóban érkezett Liptai Claudia - Nem bízott semmit a képzeletre!

mell mellbimbó TV2 műsorvezető Liptai Claudia villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 csütörtök délelőtti sajtótájékoztatójára, amelyen a Life.hu is ott járt, kék áttetsző felsőben és farmerben jelent meg Liptai Claudia, melltartót viszont láthatóan nem volt kedve felvenni.

Ahogy a Life.hu arról már beszámolt, Liptai Claudia a SuperTV2 egyik arca lesz, aki Till Attilával közösen vezet majd délelőtti műsort. Ott valószínűleg majd kötelezik arra, hogy viseljen melltartót, hiszen vannak olyan helyzetek és körülmények, amikor igenis illetlenség fehérnemű nélkül megjelenni.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Nem Claudia az egyetlen, aki bombaformában jelent meg a fotósok előtt. Erdélyi Mónika, aki korábban a konkurens RTL Klub arca volt, szintén rengeteget fogyott és nagyon jól néz ki.

Majdnem amputálni kellett Liptai Claudia édesapjának a lábáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120824-majdnem-amputalni-kellett-liptai-claudia-szineszno-es-musorvezeto-edesapjanak-a.htmlCserfes "szomszédlányból" igazi díva lett - Akkor és most Liptai Claudiahttp://www.life.hu/life/galeria/20120712-fotokon-akkor-es-most-liptai-claudia.htmlNem számíthat Gesztesi Károlyra Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20120711-nem-szamithat-gesztesi-karolyra-liptai-claudia.htmlVisszavonta a válópert és kibékült feleségével Liptai Claudia volt szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20120709-liptai-claudia-volt-szerelme-bpeter-a-felesegehez-menekult-majd-visszavonta.htmlKülföldön próbál felejteni Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20120709-kulfoldon-probal-felejteni-liptai-claudia.htmlIsmét egyedül van Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20120706-szerelme-helyett-a-kislanyat-valasztotta-claudia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.