karácsony ünnep karácsonyfa Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos fotós minden évben hatalmas lelkesedéssel várja az ünnepeket, és ebben kedvese, Gianni is támogatja. Az ünnepi hangulat mellett a finom falatok sem hiányozhatnak Zitáék asztaláról, sőt olyan étel is kerül majd a menübe, ami régen nem nyerte el a modell tetszését.  

Elkezdted már a karácsonyi készülődést?

Otthon még nem, de a stúdiómban már elkezdünk készülődni a dolgokra, hiszen rengeteg család jön el hozzánk karácsonyi fotózásra. Vannak például olyanok is, aki az ünnepi időszakban készíttetik el az első fotókat a kisbabájukról. Én egy applikációval hangolódom, aminek a segítségével csak karácsonyi dalok szólnak a stúdiómban.

Forrás: Instagram/zitadebreczeni

Hogy néznek ki nálatok az ünnepi díszek?

Személy szerint a hagyományos és klasszikus díszeket kedvelem. Színek terén sem az extrémebbek dominálnak, inkább a zöld és piros árnyalatokat választom.

És a karácsonyfán?

Ott sem szoktam eltérni a hagyományoktól. Számomra a karácsony nem a divatról szól, hanem a meghittségről. Gyermekkoromból maradt egy mackóm, amelyet mindig felteszek a fára.

Mikor állítjátok fel?

Mindig december 24-én.

Forrás: Instagram/zitadebreczeni

Milyen ünnepi dekorációkat használsz?

Amilyet csak lehet! Ezt értem kopogtatóra, asztaldíszre, különböző mintájú és színű kerámiára, sőt többfajta gyertya is előkerül ilyenkor.

Van olyan gyermekkori emlék, amely a mai napig hatással van rád?

Forrás: Instagram/zitadebreczeni

Gianni olasz. Vannak karácsonyi szokásaitok?

Tavaly például együtt díszítettük a fát, ami olyan jól sikerült, hogy biztosan idén is így lesz. Gianni néha kicsit „szenved” tőlem, mert már most „nyomom rá” az ünnepi szeretetem. Korábban eltettem több karácsonyi filmet is, amit ilyenkor előveszek, és kettesben megnézzük őket. Próbál menekülni, de nem mindig sikerül neki.

A Life.hu imádta Zita díszeit!

Ahogy a képeken is láthatjátok, a dögös fotós imádja a piros és a zöld színkombinációt, mely a stúdiója minden szegletében dominál. A hatalmas gomb alakú díszek és a fán látható sál kifejezetten bohókás hangulatot kölcsönöz. Egyszerűen mesés!
Kitalálod, mi díszíti Hosszú Katinkáék fáját?http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20151224-hosszu-katinka-edesanyja-ermekkel-disziti-a-karacsonyfat.htmlMi más is lehetne egy bajnok családi karácsonyfájának dísze, mint néhány szépen csillogó érem? Dekor--Advent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készítetthttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20151203-szandi-enekesno-kisfia-csabika-adventi-koszorut-keszitett-sajat-kezuleg-az-enekesno-mar.htmlAz énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás. Dekor--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.