Horváth Éva mindig elegáns szettben várja a karácsonyt

Forrás: Instagram/evahorvathofficial -
karácsony Horváth Éva ruha smink szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös műsorvezetőnek határozott elképzelései vannak arról, hogyan is kell kinézni az ünnepek alatt. Mint kiderült, Éva inkább a natúr árnyalatok híve, még az ünnepek alatt is. 

Hogyan telik nálatok a szenteste?

A szüleimhez szoktam átmenni, ez mindig közös családi program. Együtt ülünk asztalhoz és fogyasztjuk el az ünnepi menüt. A fát viszont mindenki külön-külön díszíti.

Horváth Éva: "A fát viszont mindenki külön-külön díszíti." Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Van olyan karácsonyi trend, amelyet mindig követsz?

Ilyenkor mindig elegánsabb ruhát választok, de nem ragaszkodom egy bizonyos színhez vagy darabhoz. Személy szerint jobban szeretném, ha a ruhakészítők karácsonykor a színesebb anyagok mellett döntenének, mint például a piros. Sajnálom, hogy inkább a fekete szokott dominálni.

Milyen sminket teszel fel karácsonykor?

Minimális sminket, inkább natúr árnyalatot.

Piros vagy füstös szem nem jöhet szóba?

Az inkább nagyestélyi smink, nem igazán karácsonyra való.

"Személy szerint jobban szeretném, ha a ruhakészítők karácsonykor a színesebb anyagok mellett döntenének, mint például a piros." Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Gyermekkorodban mi volt a szokás? Ki kellett öltözni az ünnepi vacsora előtt?

Nem különösebben volt jellemző. Ugyanúgy választottunk ruhákat, mint most.

Milyen színek szoktak dominálni az ünnepek alatt?

Pár évvel ezelőtt beszereztem fekete és fehér díszeket, azokat szoktam váltogatni. Évek óta ezt a két színt használom. Szoktam csinálni például olyat, hogy egyik évben csak fekete, másik évben csak fehér dolgokat részesítek előnyben.

"Pár évvel ezelőtt beszereztem fekete és fehér díszeket, azokat szoktam váltogatni." Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Adventi koszorúk - Ada, Vajna Timi és Horváth Éva 2014-ben ilyet készített

A karácsonyi készülődés hamarosan kezdődik, a hagyományok szerint advent első vasárnapján kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún, amely arra emlékeztet, hogy négy hét múlva itt a karácsony. 2014-ben számos magyar sztár vette ki a részét a készülődésből - íme 3 kedvenc koszorúnk.
Rubint Rékának nagyon fontos a karácsonyi időszak http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161202-rubint-reka-nem-dolgozik-karacsonykor-ilyen-naluk-az-unnep.htmlA háromgyermekes édesanya gőzerővel készül az ünnepekre. Tervei szerint a karácsony előtti napokban csak a családjára koncentrál majd, hogy minden tökéletes legyen az év utolsó napjain. Rékával az ünnepi trendekről és teendőkről beszélgettünk. Trend--Radics Gigi örömmel követi a karácsonyi tradíciókat http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161202-radics-gigi-sminktippjei-karacsonyra-keszitsd-el-te-is.htmlA fantasztikus hangú énekesnő minden évben alig várja, hogy végre beköszöntsön a karácsonyi időszak. A 20 éves sztár a sok munka ellenére már most ünnepi lázban ég, amiről örömmel mesélt a Life.hu-nak, sőt néhány szépségtippet is megosztott velünk. Trend--Zimány Linda már nagyon érzi a karácsonythttp://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20151121-zimany-linda-mar-nagyon-erzi-a-karacsonyt.htmlZimány Linda már egészen karácsonyi lázban ég. A modell megmutatta, milyen csodás ünnepi dekorációkkal készülnek az amerikaiak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.