Sarka Kata karácsonyi fotójától te is hanyatt vágódsz

karácsony Sarka Kata fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös műsorvezető fotója mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen ritkán láthatjuk az édesanyát ilyen merész szerelésben. 

Alig takarja Sarka Kata hosszú combjait az a ruha, melyben egy karácsonyi fotózáson pózolt. A műsorvezető a jelek szerint már nagyon ünnepi hangulatban van, amit ez a kép is megerősít. A kétgyermekes édesanya egy rövid, hópehelymintás ruhában ült a karácsonyfa elé. Persze a bejegyzés azonnal beindította a kommentelők fantáziáját.

#christmas #shooting @vivienborziphotography

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Sarka Katáéknál így festett tavaly a karácsonyfa

Sarka Kata Facebookon büszkélkedett el a család gyönyörű karácsonyfájával. Nézd meg a mesés fotót!
Kulcsár Edina nem veszi fel kétszer ugyanazt a ruhát http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161215-kulcsar-edina-sminktippjei-igy-varja-a-karacsonyt-a-dogos-modell.htmlA 25 éves magyar szépség karácsonykor megpihenhet, és akárcsak gyermekkorában, újra hármasban ünnepelhet a dédmamájával és az édesanyjával. Edina mesés ötletekkel készül, melyeket örömmel osztott meg a Life.hu olvasóival. Trend--Beyoncé hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonyt http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161219-beyonce-dekoltazsa-igy-nez-ki-belulrol-a-lakasa-szexi-foto.htmlA szexi énekesnő ismét nagyot domborított: most a cicijei és kiálló mellbimbói kerültek rivaldafénybe, méghozzá egy karácsonyi fotón! Trend--Sáfrány Emese: "Minden alkalommal 720.000 tűszúrás éri a bőröm" http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161215-safrany-emese-kulonleges-modszerrel-keszul-az-unnepekre-karacsonyi-trend.htmlA szexi légtornász számára a karácsony szent ünnep. Ilyenkor minden egyes részletre odafigyel, hogy minél szebb legyen az ünnepi asztal. Ám nem feledkezik meg a szépségápolásról sem, hiszen, mint mondja, a téli hónapok rettentően megviselik a bőrét. Trend--Készítsd el Som-Balogh Edina mesés karácsonyi sminkjét http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161214-som-balogh-edina-csodas-sminkje-igy-unnepeld-a-karacsonyt.htmlMár nem kell sokat aludnunk, hogy végre beköszöntsenek az ünnepek. A finom falatok és a karácsonyi díszek mellett ne feledkezzünk meg önmagunkról sem, főleg, ha a szépségről van szó. Most elkészítek nektek egy kissé bonyolult, de mégis mutatós ünnepi sminket, mely biztosan elnyeri majd a vendégsereg tetszését. Fogjunk is hozzá! TrendOrigoHatalmas dekoltázzsal várja a karácsonyt Sarka Kata http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20151212-sarka-kata-szexi-dekoltazst-villantott-igy-varja-az-unnepeket-a-musorvezeto.htmlHajdú Péter dögös felesége már alig várja az ünnepeket, így elő is vette a külön erre az alkalomra előkészített szexi pizsamáit. Trend--Pirner Alma különleges szettel várja a karácsonyt http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161205-pirner-alma-a-ferjevel-es-a-kisfiaval-beoltozik-karacsonykor-cuki-tortenet.htmlA rúdtánc hazai nagyasszonya minden évben egy különleges szettel várja a karácsonyt. Az édesanya sosem hagyja ki ezt a hagyományt, melyről fotót is küldött nekünk. Nézd meg, hogyan készül Alma az év egyik legszebb ünnepére. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.