jótékony cél Ecuador Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A frissen eljegyzett Angelina Jolie még mindig nem hagyott fel a jótékonykodással. 

Angelina a napokban Ecuadorba látogatott, ahol az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbizottsága szervezésében találkozott a hetvenegy éves Gerardinnal Barranca Bermejában. A faluban mindössze ötven család él, 60 százalékuk pedig kolumbiai menekült. A falu a San Miguel folyó partján található, mely a határvonalat jelenti Ecuador és Kolumbia között. Angelina nem először jár Ecuadorban: a sztár harmadjára látogatott abba az országba, ahol a latin-amerikai országokat tekintve a legtöbb menekült van. Ecuador ma közel ötvenhatezer menekült otthona.

AFP
AFP





Pamela a jó ügyérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120420-pamela-anderson-a-jo-ugyert.htmlHetvenöt éves a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120420-hetvenot-eves-a-vilagsztar-jack-nicholson.htmlÉrdekes játszótársat talált a pici jegesmedvehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120420-erdekes-jatszotarsat-talalt-a-pici-jegesmedve.htmlMarley visszatérhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120419-bob-marley-visszater.htmlCsupasz egérke Tokióbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120418-csupasz-egerkek-tokioban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.