Nem csitul a vita a mulatós zene királyai között

vita Zámbó Jimmy zene Galambos Lajos halott trombita műsor Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bocsátja meg a barátja emlékén esett sérelmeket Fásy Ádám - tudta meg a Life.hu. Az énekes, aki egykor nagyon közel állt Zámbó Jimmyhez, nem tudja megbocsátani azt, hogy Lagzi Lajcsi holtában gyalázta a népszerű énekest.

A Life.hu értesülései szerint nem csitul a Frizbi című műsorban kirobbant vihar Lagzi Lajcsi és Fásy Ádám között, sőt Fásy már nem is tud barátjaként tekinteni a trombitásra. A két zenész azon vitázott össze, hogy Lajcsi - 12 évvel Zámbó Jimmy halála után - meglepő kijelentéseket tett Hajdú Péter műsorában. A trombitaművész azt állította, hogy Jimmy Gregor Bernadettbe volt szerelmes, akiért kész lett volna elhagyni feleségét, Edit asszonyt, és azt is elárulta, hogy az énekes a színpadon is fegyvert viselt.

Fotó: Muzsika Tv, MTI/H. Szabó Sándor
Fotó: Muzsika Tv, MTI/H. Szabó Sándor

Fásy Ádám, a mulatós zene királya úgy érezte, meg kell cáfolnia a kijelentéseket és ki kell állnia a barátjáért. "Nem lettem volna igazi barátja Jimmynek, ha nem állok ki és védem meg az emlékét ország-világ előtt. Rettenetesen szomorú vagyok. Nem értem, hogy Lajcsi hogy süllyedhetett erre a szintre, hogy egy halottat gyaláz" - fakadt ki Fásy Ádám a Life.hu kérdésére.
Az énekes-műsorvezető úgy érzi, többé nem tud barátjaként tekinteni Lajcsira. "Elismerem őt, nagy művésznek tartom, de ezt a cselekedetét nem tudom megbocsátani." Fásy Ádám mind a mai napig közeli kapcsolatban áll Zámbó Jimmy családjával, és többek között figyelemmel kíséri Zámbó Krisztián karrierjét is. "Krisztián többször fellépett nálam, és nagyon drukkolok neki, hogy jól szerepeljen az X-Faktorban is."

Orális szex közben szúrta le az örömlányt a családapa - Elfogták a tettesthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-a-rendorok-elfogtak-e-jozsef-csaladapat-aki-kessel-leszurt-egy.htmlBemutatta új filmjét John Travoltahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120924-bemutatta-uj-filmjet-john-travolta-vadallatok-savages-san-sebastian.htmlExkluzív! Megmutatta melleit a frissen operált Szecsődi Karihttp://www.life.hu/legykepben/20120924-szecsodi-karcsi-kari-megasztar-transzexualis-enekese-megmutatta-frissen-operalt.htmlLánya nélkül egy tapottat sem tesz a gyönyörű magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-dobo-kata-szineszno-magaval-vitte-amerikaba-kislanyat-szofit-a-dijatadora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.