Titokban bekötötték a magyar olimpiai bajnok fejét

esküvő olimpiai bajnok feleség lólengés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban vette feleségül szerelmét Kubában az olimpiai bajnok. A pár nem szeretett volna nagy felhajtást, de így is emlékezetes marad az ő nagy napjuk - tudta meg a Life.hu.

Berki Krisztián és barátnője Gál Mária úgy döntöttek esküvőjüket Kubában szűk körben tartják, és bár nem volt nagy felhajtás, így is a különleges helyszínnek köszönhetően örök emlék marad a szerelmeseknek a nagy nap.

Forrás: MTI/Kovács Tamás
Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Igen igaz a hír, romantikus tengerparti esküvőnk volt. Nem volt nagy felhajtás, nem voltak kongások, csak a tenger hullámzása. Egyszerű esküvőt terveztünk, mégis a helyszín megadta a hangulatot. Las Vegason is gondolkoztam, mert szerettünk volna elbújna a nagyközönség elől, de egy vegasi esküvő nem mindig hosszú távú, mi már három és fél éve alkotunk egy párt és továbbra is hosszú távban gondolkodunk" - mesélte Krisztián a SuperMOKKA adásában.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.