menyasszony szerelem Michelisz Norbert autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Messziről úgy tűnhet, hogy egy sztársportoló, Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport autóversenyzője barátnőjének lenni csupa csillogás. Szerelme, Johanna élete ismert párja mellett mégsem fényűzésből áll, sok-sok lemondás is társul hozzá - tudta meg a Life.hu.

Tavasszal kérte meg Johanna kezét az autóversenyző, akivel több mint három éve szeretik egymást. Az adójogászként dolgozó lány még akkor ismerte meg Norbit, amikor neve nem csengett ismerősként az autósport rajongóinak. Az elmúlt években a saját bőrén tapasztalta, hogy egy sztársportoló párjának lenni nem mindig könnyű, sok lemondással is együttj jár.

Michelisz Norbert fotó: Farkas Péter (Origo), Johanna fotó: Hohmann Johanna
Michelisz Norbert fotó: Farkas Péter (Origo), Johanna fotó: Hohmann Johanna

"Okom nincsen panaszkodni, Norbi valóban a tenyerén hordoz, már ha itthon van. Mert az év egyharmadát bizony külföldön tölti, távol tőlem. Ilyenkor marad a skype, ami nem pótolja az érintését. Szerencsére a legtöbb idő három hét volt, amit távol töltöttünk egymástól. Norbi igyekszik két futam között hazajönni. De ha éppen itthon van, akkor is rengeteg hivatalos rendezvényre kell elmennie, ahová nem is mindig tudom elkísérni. Előfordul, hogy egyszerre két helyen várnak minket, ilyenkor a családi összejöveteleken én veszek részt, oda siet utánam az elfoglaltsága után" - osztotta meg velünk Johanna, aki, hogy minél több időt tölthessen szerelmével, csak akkor kezd el otthon dolgozni, ha már Norbi elaludt.
"Sokszor viszem haza a munkámat hétvégére is, nem elég a napi 8 óra munkaidő. Ennek ellenére sohasem lennék otthonülő sztársportoló feleség. Ráadásul az emberekben tévesen az a kép él, hogy egy sportoló milyen kirívó anyagiakkal rendelkezik, pedig gyakorlatilag normális körülmények között élünk. Viszont Norbi mellett olyan helyekre eljutottam, ahová egyedül nem lett volna esélyem, legalább ez jó abban, hogy sokat utazik. Szerencsére nem vagyok féltékeny rá, de észreveszem, ha egy lány megnézi. Ilyenkor büszke vagyok, hogy ő az én párom. Az eljegyzés már megtartottuk, jövő augusztusra tervezzük az esküvőnket, akkor nem lesznek futamok" - tervezget Johanna.

Újabb magyar a világsiker kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-simet-laszlo-magyar-koteltancos-a-cirque-du-soleil-uj-sztarja.htmlByeAlex letaszította trónjáról Majkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130613-viva-comet-dijatado-majka-nekiment-byealexnek.htmlVerték a börtönben Bándy Kata gyilkosáthttp://www.life.hu/legykepben/20130613-pentek-laszlot-bandy-kata-gyilkosat-rabtarsai-megvertek-a-pecsi-bortonben.htmlVV Eszter megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20130612-vv-eszter-drdadi-eszter-kifia-kristof-hat-hetes.htmlTetőzik a Duna délenhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-a-dunai-arhullam-hetvegen-hagyja-el-hazankat-kozben-sok-telepulesen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.