Fatima súlya továbbra is ingadozik

Forrás: Red Lemon Media -
súly ingadozás Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohamed Fatima, akit a legjobb új előadó kategóriában jelöltek a VIVA COMET-díjra, ismét a súlyával küszködik - tudta meg a Life.hu.
Forrás: Red Lemon Media

"Ez az elismerés az új személyemnek, a szólóalbumomnak szól. Az ország mint a Fekete Vonat-os Fatimát ismert meg, most megmutattam az új arcomat. Megállítanak, odajönnek hozzám az utcán, megköszönik, hogy szereztem pár boldog percet a dalommal vagy a videoklipemmel. Nem indulnék el újra a The Voice-ban, ahol két éve szóló énekesnőként mutatkoztam be. Nem azért, mert rossz emlékeim lennének. Visszanézve azt mondom, hogy mindenből tanultam, még azokból a dolgokból is, amikre akkor azt gondoltam, hogy nem jók. A verseny jó lépcsőfok volt, sok mindent köszönhetek neki, a szólókarrieremhez egyértelműen hozzásegített" - emlékezett vissza Fatima, aki még nem találta meg az igazit.

"Nincsen férfi az életemben és nem is erőltetem, hogy legyen. Már nem szeretnék ide-oda tengődni, csak arról fogok beszélni, akivel örökre össze fogom kötni az életemet. Most a tanulásra koncentrálok, teológiával foglalkozom."

Gigi és Hien ismét egymásnak feszül a 14. Viva Cometenhttp://www.life.hu/bulvar/20140403-gigi-es-hien-ismet-egymasnak-feszul-a-14-viva-cometen.htmlA rajongók Gigit és Hient is a legjobb női előadó kategóriában jelölték a 14. VIVA Comet díjra, amelyet június 11-én adnak át. A két énekesnő az idén már negyedszer birkózik meg egymással.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVégre megszólalt Caramel a Fatima-üggyel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/bulvar/20121223-caramel-kiejtette-mohamed-fatimat-a-voicebol-ujabb-reszletek.htmlMindenki sejtette, hogy nagy baj lesz péntek este - nyilatkozta a BorsOnline-nak a Voice egyik stábtagja. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Caramel hatalmas megdöbbenésre kiejtette az élő adásból az egyik legismertebb versenyzőt, Mohamed Fatimát. Caramel vasárnap este hivatalos álláspontját tette közzé az üggyel kapcsolatban.TV + BulvárMohamed Fatima: "Tudtam, hogy ki fogok esni"http://www.life.hu/bulvar/20121222-mohamed-fatima-a-voice-versenyzoje-konnyeivel-kuszkodve-bucsuzott-a-musortol.htmlHatalmas döbbenetet váltott ki a nézőkből, hogy a Voice első élő műsorából kiesett Mohamed Fatima. Az énekesnő könnyeivel küszködve búcsúzott a színpadtól, de azt állítja, hogy érezte, hogy neki véget ér a verseny - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.