ÉNB Ritát új feladat várja az RTL Klubnál

Forrás: RTLKLUB -
sorozat Éjjel-nappal Budapest Rita RTL Klub feladatkör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest Ritáját bár kiírták a sorozatból, nem int végleg búcsút a csatornának.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bartha Tímea, azaz ÉNB Rita búcsút int a sorozatnak, kiírták a karakterét. Azonban a szőkeségtől nem búcsúzik végleg az RTL KLub – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„A Ritát megformáló Bartha Tímeával jól tudtunk együtt dolgozni, ezért bízom benne, hogy találunk neki feladatot az RTL Klubnál. Egyelőre nem tudjuk még pontosan, hogy mit, de van még időnk kitalálni, hiszen még forgat. Emellett az sem kizárt, hogy egyszer majd visszatér a sorozatba" – mondta Hermann Péter, a sorozat producere.

Ezek szerint a sorozat Ritájának nincs oka panaszra, hiszen annak ellenére, hogy véget ér számára az Éjjel-Nappal Budapest sorozat, kipróbálhatja magát új feladatkörben. És minden bizonnyal nagy megkönnyebbülés számára, hogy nem kell új munkát találnia, hanem maradhat a megszokott környezetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.