Mi lesz velünk?! Terry Black Münchenben kezdett új életet

Terry Black előadóművész gyerekek költözés Németország München
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black már jó ideje tervezte, hogy külföldre távozik kis családjával, most megtette.

Terry örökbefogadott gyermekeivel, Danikával és Fannyval meg sem állt a németországi Münchenig, ahol egy jobb élet reményében kezdenek új életet. A gyerekek már az iskolát is Németországban kezdték meg – írja a Blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Legalább egy, de lehet, hogy több év is lesz, amit itt töltünk. Sajnos a tüdőbetegségem és a nyaki gerincsérvem hatékony gyógyítását az otthoni orvosok nem tudták megoldani, ezért itt kezelnek, ami több műtétet és hosszú rehabilitációt jelent. Daganatot diagnosztizáltak a mellemben és a tüdőmben is" – magyarázta az egészségügyi problémáit Terry, aki elsősorban ezek miatt döntött úgy, elhagyja az országot. Mivel korábban huszonöt éven át lépett fel különböző bárokban és kabaréműsorokban Németországban, így van ottani társadalombiztosítása.

„Dani ugyan még csak hetedikes lenne, de egy felmérés alapján a nyolcadikba tették, Fannika pedig a negyedik osztályt kezdte el idekint. Mindketten beszélnek németül, nekem pedig anyanyelvem, ugyanis Svájcban születtem, ott töltöttem a gyerekkoromat német nyelvterületen" – magyarázta Terry Black, aki kettős állampolgár is.

Dombovári Vanda kisfia irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezikhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-dombovari-vanda-kisfia-gergo-irigylesre-melto-tulajdonsagokkal-rendelkezik.htmlÉletében először ült fel körhintára Dombovári Vanda kétéves kisfia, Gergő, aki nagyon élvezte a mókázást. A műsorvezetőnő nagyon szerencsés a kisfiával, aki irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezik.TV + BulvárOrigoDér Heni családi fészket építene, de nincs idejehttp://www.life.hu/bulvar/20140923-der-heni-csaladi-feszket-epitene-a-volegenyevel-vincze-gabor-focistaval.htmlElsősorban már nem a karrierjére koncentrál Dér Heni, aki nyáron tartotta az eljegyzési buliját. A család ugrott az első helyre és persze a családbővítés.TV + BulvárOrigoDobó Kata szexi egyenruhára váltotthttp://www.life.hu/bulvar/20140923-dobo-kata-szineszno-megmutatta-milyen-egyenruhat-visel-majd-a-fapad-cimu-sorozatban-ahol-pilotat.htmlSzigorú egyenruha és pilótasapka. Dobó Kata megmutatta a Fapad című sorozatban viselt jelmezét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.