Kásás Tamás újrakezdte a vendéglátósdit

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
olasz étterem étterem vendéglátás pizza Kásás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kásás a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen nehéz szakma a vendéglátás, de úgy tűnik, fél évvel étterme nyitása után végre egyenesbe jött. 

Mint ahogy a Life.hu elsőként megírta,nem tartott túl sokáig Kásás Tamás egyenesen Olaszországból érkezett szuperséfjének budapesti pályafutása. Hat hét után visszautazott Olaszországba a nápolyi pizzasütőkkel együtt. A váratlan fordulat a padlóra küldte a vendéglátással életében először próbálkozó sikeres vízipólóst.

Kásás a saját bőrén tapasztalta meg, milyen nehéz szakma a vendéglátás, ráadásul úgy, hogy váratlanul a nyakába szakadt az egész üzlet gondja-baja. Üzlettársa, akinek tapasztalataira építette az éttermet, a nyitás előtt súlyosan megbetegedett, így olyan területen kellett hirtelen helytállnia, amiben nem volt annyira járatos, mint a vízilabdában. Fél év káosz és a kezdeti nehézségek után sikerült végre úgy üzemeltetni a nevét viselő pizzériát, ahogy eltervezte. Szinte mindennapos vendég lett a saját üzletében.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Életem egyik legrosszabb időszaka volt az elmúlt fél év. Már az első hónapban kiderült, hogy rosszul választottunk szakácsot, állandósult a káosz a konyhában, nem minden vendég távozott elégedetten. Ami akkor hirtelen nagy bajnak tűnt, mára megoldódott: új olasz szakácsunk van, a pizzasütő pedig az eredeti nápolyi recept alapján süti a pizzát. Örülök, hogy túl vagyok a nehezén, ennek ellenére minden nap bejövök, hogy személyesen követhessem az üzlet menetét. Nem egyedül kell boldogulnom, a társam is szerencsére meggyógyult" - tudtuk meg a vízipólóstól. Hogy valóban belerázódtak, arról érdemes személyesen meggyőződni, mi már megtettük, és nem tudtunk belekötni semmibe sem!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.