Tápai Szabina Kucsera Gábor kajakos kézilabda szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszebb magyar kézilabdázó különleges fotósorozattal lepte meg férjét, a kajakos Kucsera Gábort, aki bevallotta, a képek láttán újra beleszeretett feleségébe.

Ahogy a Life.hu is megírta , Tápai Szabina már a szülés után szinte azonnal topformába hozta magát. A szexi sportolót nemrég barátnője, Puha Liza vette rá a különleges fotósorozatra. Az eredmény lenyűgöző lett, és ezt Szabina férje, Kucsera Gábor is elismerte.

Forrás: Smink & fotó: Puha Liza

"A fotók a barátnőm promóciójához készültek, mert azt vette a fejébe, hogy fél napra a vállalkozó szellemű hölgyekből bombanőt varázsol és lefotózza őket, hogy ezzel kedveskedjenek párjuknak. Természetesen én is szívesen álltam modellt Lizának" – kezdte Szabina, aki nagyon örült, amikor férje, Gábor elismerő szavakkal illette a végeredményt.

„A férjemnek nagyon tetszettek a fotók, az egyik kép láttán pedig azt mondta, ha most látna először ezen a képen, azonnal belém szeretne és kinyomozná, ki ez a szexi lány" – nevetett Szabina.

(Smink & fotó: Puha Liza)

Örökölte sportos szülei tehetségét Kucsera Gábor és Tápai Szabina kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20141119-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kisfia-bence-babauszasra-jar.htmlKucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakos és kézilabdázó felesége, Tápai Szabina cuki kisfia tavaly októberben született meg. Bence örökölte sportoló szülei tehetségét, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a babaúszás minden percét élvezi.Család--Tápai Szabina szülés után máris topformábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-tapai-szabina-kezilabdazo-szules-utan-topformaban-van.htmlA gyönyörű kézilabdázó tavaly mondta ki a boldogító igent az ország legsármosabb kajakozójának, Kucsera Gábornak. A párnak azóta megszületett az első gyermeke is - sőt, októberben már egyéves lesz. Szabina repes a boldogságtól, és erre minden oka megvan.TV + BulvárOrigoÖsszeházasodott Kucsera Gábor és Tápai Szabinahttp://www.life.hu/intim/20130705-kucsera-gabor-kajakos-es-tapai-szabina-kezilabdazo-osszehazasodtak-a-hajogyariszigeten.htmlA világbajnok kajakos feleségül vette a Vác kézilabdázó nőjét. A lagzi a Hajógyári-szigeten volt, ahová a sztárkajakos az edzéséről sietett - írja a hot! magazin értesülésére hivatkozva az Origo.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.