Így nyaralnak a celebek: Varga Viktor bejárja egész Thaiföldet

2015.01.27. 10:35

Varga Viktor édesapjával utazott Thaiföldre, ahol  a tengerparton, Phuketen kezdte az ország bejárását, de jelenleg az ország északi részében található dzsungelben, Csiangmajban bolyong és helyi törzseket látogat meg. 

Viktor több hónapra tervezett barangolása kezdetén nemcsak kalandot talált Thaiföldön, hanem szerelmet is. Édesapjával indult egy hajóútra, amikor a thai lánnyal, Ponnal találkozott, aki szépségével azonnal levette a lábáról a nemrég szakított énekest. Ám nem csak a gyengébbik nem bűvölte el Viktort. Fotózkodott majomfalkával, kipróbálta a búvárkodást, és egy harminc kilométeres gyalogtúrán is részt vett. Viktor azt tervezi, hogy Magyarországra is magával hozza új kedvesét.

Chiang Mai
Az "Észak rózsájának" is nevezett város Thaiföld második legnagyobb települése, az ország észak-nyugati részén, Bangkoktól közúton mintegy 700 km-re északra fekszik. Egy kis ékszerdoboz, ami sokkal otthonosabb, mint Bangkok.Tele van csodaszép templomokkal, a városból kiérve pedig helyi törzseket lehet meglátogatni a dzsungelben. A város a kézművesség és a művészet központja. Éghajlata trópusi monszun, november végétől áprilisig száraz évszakkal. Chiang Mai-t a thai belföldi turizmusban is az egyik fő kedvencnek tartják. Kellemesek a teakfából épített templomok, a kis utcácskák, csendes szegletek. Chiang Mai-t a nyári hónapokban elárasztják a külföldi és a thai turisták, mert ilyenkor itt az ország déli vidékeihez képest sokkal kellemesebb a klíma. A város turisztikai vonzereje abból is adódik, hogy itt van a kiindulópontja a régióba irányuló hegyi (trekking) és folyami (rafting) kirándulásoknak.

  

Forrás:FB/Victorius Varga

Ha szeretnéd tudni, DJ Metzker Viki milyen gyönyörű helyen nyaralt, ITT megnézheted.

Istenes Bence is melegre vágyott, nézd meg, hogy hol pihen.

Vajon Mihalik Enikő magára szed pár kilót a különleges nyaralása alatt?

Forrás: Thinkstock

 

Varga ViktorThaiföldPhuketnyaralás