Erdélyi Mónika Fem3Café pszichológia párkapcsolati szakértő karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor sikeres műsorvezető élete 180 fokos fordulatot vett: az önanalízisben megtalálta önmagát és új szakmáját.

Erdélyi Mónika – aki nemrég szexi dekoltázst villantott - amellett, hogy műsort vezet a Fem3Café csatornán, nemrég diplomát szerzett pszichológiából. A műsorvezető saját sorsán keresztül ismerte meg az emberi lélek rejtelmeit – írja a Best magazin.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Miután elvégeztem az egyetemet, minden kérdésre választ kaptam. Elsősorban arra, mit rontottam el én. Miért nem működtek a házasságaim. Abban bízom, hogy az én sikerekkel, szerelmekkel, válásokkal és kudarcokkal tűzdelt életem talán meggyőzőbb lehet, mint egy olyan tréneré, aki 30 éve él ugyanabban a házasságban" – magyarázta Mónika, aki párkapcsolati tréningeket tart, és reméli, a saját példáján keresztül tud majd segíteni a bajba jutott pároknak.

Óraátállítás a sztárok szemévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150325-oraatallitas-sarka-kata-szandi-harsanyi-levente-es-laar-andras-meselte-el-hogyan-elik-meg-az.htmlSarka Kata és Harsányi Levente álomszuszék, Szandi és Béres Alexandra családja viszont rugalmas, Besenyő Pista bácsinak pedig megvan a véleménye az óraátállításról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKern András felsége kiállt a kirablóját elgázoló nő melletthttp://www.life.hu/bulvar/20150327-kern-andras-szinesz-felsege-judit-kiallt-a-kirablojat-elgazolo-no-mellett.htmlJudit asszony úgy gondolja, nem hibáztatható az az asszony, aki üldözés közben gázolta halálra azt a motorost, aki előtte pár perccel kirabolta.TV + Bulvár--Mi történt a Barátok közt Alízának szájával?http://www.life.hu/bulvar/20150327-nagy-alexanak-a-baratok-kozt-sztarjanak-valami-tortent-a-szajaval.htmlNagy Alexa, a Barátok közt bombázója barátaival közös fényképet posztolt egy szórakozóhelyről. Feltűnt egy kis változás a színésznőn. Vajon a fények voltak furcsák vagy szépészeti beavatkozása volt?TV + Bulvár--Tóth Gabi új frizurájával a megszólalásig hasonlít Für Anikórahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-uj-frizurajaval-megszolalasig-hasonlit-fur-anikora.htmlAz énekesnő rövid hajat villantott közösségi oldalán. A fotón mintha Für Anikó színésznőt látnánk.TV + Bulvár--VV Fanni feltöltette ajkait...http://www.life.hu/bulvar/20150326-vv-fanni-a-valo-vilag-7-szereploje-feltoltette-szajat.htmlA Való Világ tündérfalvija már régóta szerette volna megcsináltatni melleit és feltölteni ajkait. Most beteljesült az álma, és végre duzzadt ajkakkal csókolhatja Dennist. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVisszatér a Barátok köztbe Csomor Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-visszater-a-baratok-koztbe-csomor-csilla.htmlA Berényi Zsuzsát alakító színésznő nyolc évvel ezelőtt távozott a sorozatból. Azóta többször is feltűnt néhány epizódban, a jövőben azonban huzamosabb ideig találkozhatnak vele a nézők.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.