Debreczeni Zita Gianni kuktája lett - Cuki fotó

Forrás: Instagram/zitadebreczeni -
Olaszország Gianni Annoni főzés romantika szerelem Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell és párja, az étteremtulajdonos Gianni, éppen Olaszországban romantikáznak, ahol Zita főzőleckéket vesz szerelmétől – hát nem cukik?

Debreczeni Zita és Gianni nemrég hivatalosan is felvállalták kapcsolatukat és a Glamour galán kéz a kézben jelentek meg. Pár napja pedig Zita Olaszországból posztolt romantikus fotót. Most pedig megmutatta, hogyan sürögnek-forognak a konyhában az olasz amorózóval.

Forrás: Instagram/zitadebreczeni

Ilyen menyasszony lesz Debreczeni Zita

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy a modellnek határozott elképzelései vannak az esküvőjét illetően: templomban vagy akár a tengerparton is ki tudná mondani a boldogító igent.
Medveczky Ilona kidobta Friderikusz Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-medveczky-ilona-diva-tancosno-kidobta-friderikusz-sandort-mara-azonban-beket-kototek.htmlRégi sérelmek, hosszas agitálás – Medveczky Ilona nem adta be könnyen a derekát Friderikusz Sándornak.TV + BulvárOrigoHevesi Tamás Ufót villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-hevesi-tamas-enekes-ufo-tortenettel-allt-elo-azt-mondja-a-jelenseg-megvaltoztatta-az-eletet.htmlPataky Attila után Hevesi Tamás is UFÓ storyval állt elő. Az énekes állítja az egész gondolkodását megváltoztatta a nagy találkozás.TV + BulvárOrigoHernádi Judit Liptai Claudiával küzd egy férfiérthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-hernadi-judit-szineszno-liptai-caludia-szinesznovel-kuzd-egy-ferfiert-a-vidam-kisertet-cimu-daraban.htmlA színésznők egymás orra elől próbálják elhappolni a kiszemelt áldozatot. Vajon melyikük jár sikerrel?TV + BulvárOrigoHorváth Éva új vizekre evezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-horvath-eva-szerzodeskotesi-szakerto-lett-a-miss-balaton-lanyait-fogja-tanacsokkal-ellatni.htmlVégre kedvenc témáiban fejlesztheti a fiatal lányokat Horváth Éva, akit leginkább a szépség és divat területén találtunk jártasnak. Kiderült, a műsorvezetőnő nem csak ezekben a témákban van otthon!TV + Bulvár--Zimány Linda megszólalt: "Nem hancúrozok a pókermilliomossal, más magánéleti vonalon vagyok"http://www.life.hu/bulvar/20150508-zimany-linda-megszolalt-allitja-nincs-semmi-kozte-es-a-pokermillimos-dan-bilzerian-kozott.htmlNagy port kavart az elmúlt napokban a fotó, amelyen Zimány Linda - több lány társaságában Dan Bilzerian társaságában pózol. Még az a kérdés is felmerült, vajon a magyar modellt láthatjuk-e a képen. TV + Bulvár--Tornóczky Anita: Itt a bizonyíték, az erőszak nem válogat!http://www.life.hu/bulvar/20150506-tornoczky-anita-szerint-az-eroszak-nem-valogat-peldas-itelet-egy-allatkinzo-ugyeben.htmlTöbb mint 1000 piros szalagos, szolidaritást és támogatást jelző fénykép érkezett a külföldi gazdiktól, akik mind úgy gondolták, hogy egy állatkínzónak börtönben van a helye. Az állatkínzó férfi büntetését a bíróság próbaidőre felfüggesztette.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.