Ittas vezetésért vették őrizetbe John Stamost

Forrás: AFP -
ittas vezetés John Stamos rendőr őrizetbe vétel Bír-lak sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bír-lak című sorozat sztárját Los Angelesben fülelték le a rendőrök és azonnal őrizetbe vették.

John Stamost a Bír-lak című, Magyarországon 1995 és 1999 között vetített amerikai televíziós sorozat egyik főszereplőjét alakító színészt azután tartóztatták fel a Beverly Hills-i rendőrök, hogy bejelentés érkezett hozzájuk egy feltételezhetően részegen vezető autósról.

Forrás: AFP

Az 51 éves Stamos egyedül tartózkodott gépjárművében, amikor megállították. A hírességet kórházba szállították, onnan azonban nem sokkal később hazatérhetett, és másnap reggel a Twitteren köszönte meg rajongóinak az aggódást, valamint az egészségügyi dolgozók és a rendőrök munkáját.

Kicsoda ő?

John Stamos számos televíziós sorozatban és filmben játszott eddigi pályafutása során, többek között a Vészhelyzetben is feltűnt, valamint szerepet kapott például a Küzdelmes élet (2008) című filmdrámában és a Van, aki melegen szereti (2006) című vígjátékban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.