Nóci visszatért eredeti szakmájához

retro Czifra Noémi dal énekesnő Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra énekesnői babérokra tör Nóci. Dalát azoknak ajánljuk, akik a számítógépük előtt bóbiskolva ráznák fel magukat.

Nóci - aki nehéz időszakot tudhat maga mögött - fejéből kipattant, hogy újra énekesnő lesz. Annak idején ugyanis az E-mail nevű formációban tett szárnypróbálgatásai többé-kevésbé sikeresnek bizonyultak – írja a Bors. A gond csak az, hogy új száma annyira retro, hogy már nekünk is fáj. Katt ide a „remekműért".

Forrás: Facebook/TV2 Aktív

"Reneszánszát éli a kilencvenes évek stílusa. Április táján többen megtaláltak, miért nem csináljuk meg újra az E-mailt, hiszen az egyre nagyobb retrólázban sokan visszatérnek a régiek közül. Akkoriban sodort a sors a végtelenül tehetséges John Voitek mellé. Elmondtam, mi a stílusom, és pár napon belül a kezemben volt a produktum, ami fantasztikus lett" – magyarázta Nóci, aki talán ma is zenélne, ha annak idején nem indul el a Való Világ első szériája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.