Nóci: „Három öngyilkossági kísérletem volt"

Forrás: noci.hu -
valóvilág öngyilkos Czifra Noémi Stohl András öngyilkosság Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori műsorvezetője őszintén vallott arról, hogy háromszor került a padlóra és gyógyszerekkel próbált véget vetni az életének.

Az utóbbi időben Nóci, azaz Czifra Noémi balesetétől visszhangzott a bulvár. Miután a volt műsorvezetőt felmentették az ittas vezetés vádja alól, látszott rajta, megviselték az utóbbi évek történései. Nóci egyébként azt állítja, annak idején Stohl András miatt rúgták ki az RTL Klubtól, így lett vége tévés karrierjének. Most pedig a Story magazinnak arról is beszélt, háromszor próbált öngyilkos lenni.

Forrás: noci.hu

„Túl vagyok három öngyilkossági kísérleten, legutóbb 2012-ben gyógyszereztem be magamat, de szerencsére még időben megmentettek. Esküszöm, nem akartam meghalni, de akkor nem bírtam tovább" – mesélte Nóci, akinek azóta már rendbejött az élete.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.