"Gagyicelebeken" akadt ki Majka - A Facebookján tette közzé véleményét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
valóvilág TV2 Facebook Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megszokhattuk: Majka ezúttal sem tett lakatot a szájára. Az ugyan nem derül ki, hogy mi késziette pontosan a poszt megírására, de a véleménye finoman szólva is markáns. 

"Te jóIsten!! Néztem ma a tv-t , amiben összefoglalták mi történt a magyar közéletben az elmúlt 10 évben. Mennyi olyan ember volt, aki mikor nyert, bejutott, feltört, berobbant, mind tehetségesebbnek volt kikiáltva egy valóságshowban feltűnt parasztgyerektől.. Szanaszét ajnározták őket az újságok meg a "nagyöregek". Emlékszem, volt olyan aki mikor találkoztunk olyan gőgös volt, hogy köszönni se akart... A lényeg, hogy ezeknek a tehetségeknek a nagyrészéről most azt se tudjuk mit csinál. Megannyi gagyi zene, tv-műsor, filmszerep, aminek olyan nagy bukás lett a vége, hogy én kérek miatta elnézést .." - tette közzé a TV2 műsorvezetője a Facebook oldalán véleményét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Amíg Majka posztja alatt a legtöbben helyeseltek és bólogattak, addig azért akadt negatív kritika is. Volt, aki megkérdezte a zenészt, mi is a célja tulajdonképpen a bejegyzésnek, más pedig egyenesen kijelentette, hogy szerinte Majka elszállt magától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.