terhesség terhes Zimány Linda pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Lindáról olyan pletykák röppentek fel, hogy megtestesedett, sőt, egyesek szerint kifejezetten terheshassal járkált a Balaton Soundon. 

Zimány Linda teljesen zavarodottan viselkedett a Balaton Soundon: míg napközben vidám fotót posztolt magáról az Instagramon, estére a VIP-ben eltűnt a jókedve. Fekete sapkáját teljesen a szemébe húzva, rettegve attól, hogy egy újságíró felismeri, szinte laposkúszásban ment el a mosdóig, majd vissza, és miután felismerte a közelében álló kolléganőnket, közismert milliárdos barátja társaságában keresett védelmet. De mitől is retteg?

Szerinted terhes Linda?

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

Talán a pletykák és a fotósok elől szeretett volna elbújni, hiszen többen látni vélték kerekedő hasát. Linda azonban hétfő reggel rövidre zárta a híreszteléseket.

"Nem tudom, szerintem azért annyira nem tűnök terhesnek ma délelőtt" - írta Instagramon megosztott fotójához.

Kétmilliós kár érte Hajdú Péteréket http://www.life.hu/sztarok/20150710-a-vihar-miatt-ketmillios-kar-erte-hajdu-petert-es-sarka-katat.htmlA szerdai vihar rengeteg kárt okozott az országban. Fák dőltek ki, jégeső esett, a BKK járműveinek közlekedése is akadozott. A zord időjárás Hajdú Péter irodájában és éttermében is kárt tett.TV + SztárokOrigoVajna Timi: "Számomra Andy a herceg a fehér lovon"http://www.life.hu/sztarok/20150709-vajna-timea-szamara-andy-vajna-a-herceg-a-feher-lovon.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté legutóbb a Kincsem Parkban fesztiválozó Vajna Tímeát kapta mikrofonvégre, aki azt is elárulta, teljesült-e kislánykori álma. TV + SztárokOrigoMicsoda váltás! Baukó Éva és Aleska otthagyták az RTL Klubot a TV2-érthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-bauko-eva-es-aleska-diamond-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-sztarjai-a-tv2-csatornan.htmlAz RTL Klub két szexi brotrányhőse, akik a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban lettek szövetségesek, a konkurens csatornához, a TV2-höz igazoltak. Nem is akrámilyen műsorban láthatjuk majd őket együtt. TV + Sztárok--Így csajozik a Tankcsapda frontembere - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150703-lukacs-laszlo-a-tankcsapda-frontembere-a-volt-fesztivalon-arrol-is-meselt-hogyan-csajozik.htmlA Life.hu riportere a VOLT Fesztiválon kapta mikrofonvégre a Tankcsapda frontemberét, akit többek közt arról faggatott, milyen különleges dolgokat dedikáltattak már vele, illetve, hogy kemény rocksztárként milyen Lukács László számára a csajozás. TV + SztárokDebreczeni Zita Julia Roberts nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-debreczeni-zita-modell-julia-roberts-vilaghiru-szineszno-arnyekaban-jart-olaszorszagban.htmlOlaszországban kalandozik a szép modell, aki az Ízek, imák, szerelmek című film kultikus helyeire is ellátogatott és Julia Robertsként pózolt.TV + Sztárok--Nem akar fizetni nyaralásáért Gáspár Győző?http://www.life.hu/sztarok/20150713-gaspar-gyozo-gorogorszagba-keszul-az-eden-hotel-szereploivel-es-rajongoival.htmlAz Éden Hotel játékosaival és rajongóival készült Görögországba a showman, aki egyes feltételezések szerint azért vállalta el, hogy még koncertet is ad majd a nyaraláson, hogy ne kelljen fizetnie az útért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.