Berki Krisztián lekerül a TV2 képernyőjéről?

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
TV2 Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel 3 műsorvezetőjeként láthatták a nézők Berki Krisztiánt a TV2-n. Ősztől viszont valószínűleg nincs helye a csatornánál. 

Ködösen fogalmaz a csatorna a Berkivel közös jövővel kapcsolatban.

"A TV2 szerződései üzleti titkot képeznek, így erről konkrét információt nem áll módunkban nyilvánosságra hozni. Folyamatosan keresünk új formátumokat, műsorokat, ha lesz olyan, ami Berki Krisztián vagy Hódi Pamela profiljába illik, akkor számítunk rájuk" - reagált Borsnak a TV2.

Berki állítólag már javasolta a szerződésbontást, de a tárgyalások megrekedtek. A TV2 folyamatosan fizet, de egyelőre munkát nem tudnak adni az Éden Hotel egykori műsorvezetőjének.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Az, hogy szüksége van-e a TV2-nek a megformált karakteremre, beilleszthető vagyok-e a műsorrendjébe, arculatába, azt a menedzsment hivatott eldönteni. Többek szerint egy kreatív stílussal megáldott, karakteres ízlésformáló vagyok. Egy hatalmas marketingbomba, üstökös a magyar médiapiac egén. A Berki-kultusz egyre nagyobb, ahogy a követőim és a velem együttműködni akaró márkák száma is nő. Ha nekem sikerült maximumra pörgetni a saját személyes márkámat, s annak piaci értékét, akkor talán a hazai kereskedelmi televíziózás egyik zászlóshajója is meg tudja tenni ugyanezt. Ha én képes vagyok maximalizálni a saját márkám értékét, akkor, gondolom, a bekerülési költségem többszörösét is megtermelheti a csatorna profi értékesítési csapata a saját üzletfejlesztési stratégiájával. Pénzgyár vagyok nemcsak önmagam, hanem a csatorna számára is" - nyilatkozta a lehető legnagyobb magabiztossággal Berki Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.