Irigyeljük! Két gyerek után megmutatta alakját Béres Alexandra

Forrás:Diéta&Fitnesz Magazin -
címlap szülés Béres Alexandra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második kislánya születése óta először állt füdrőruhában fényképezőgép elé Béres Alexandra és egyből címlapra is került. 

Béres Alexandra két gyermek után is bátran húzhat szexi fürdőruhát és pózolhat címlapon. Alakja szülés után is tökéletes maradt. Második kislánya, Flóra születése óta az Európa- és világbajnok sportoló először áll modellt fürdőruhában és cuki, nyolc hónapos gyermekét is megmutatja.

Forrás:Diéta&Fitnesz Magazin

Alexandra nem véletlenül választott egy népszerű életmód magazint arra, hogy megmutassa magát. Mostantól ő irányítja az újság szerkesztőségét és egyben ő lett az „arca" is.

Forrás: Diéta&Fitnesz magazin

Dolgos ujjai vannak Horváth Évának - Megfejt egy kecskéthttp://www.life.hu/sztarok/20150722--horvath-eva-laktozerzekeny-megis-sajtot-eszik.htmlHorváth Éva egy igazi vagány nő, aki bebizonyította, hogy a kifutók világa mellett akár egy gazdaságban is megállná a helyét. Megfejt egy kecskét, majd sajtot készített a tejéből.TV + Sztárok--Fenékbe harapta egy ló Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20150710-vajna-timea-szivesen-elne-egy-farmon-tele-allatokkal.htmlVajna Timi világ életében imádta a gyerekeket, és az állatokat, így mindig is nagy vágya volt egy saját kis farmon élni. Pedig akár retteghetne is a lótól!TV + Sztárok--Intimszférájába engedett pebillantást Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20150723-zimany-linda-modell-intimszferajaba-a-haloszobajaba-engedett-pebillantast.htmlA modell megmutatta hálószobatitkait és bepillantást engedett féltve őrzött magánéletébe.TV + Sztárok--Kíváncsi vagy rá, hogy énekel Ada?http://www.life.hu/sztarok/20150723-ada-enekel-a-szelfiben.htmlA ma esti Szelfiben Ada egy éneklés erejéig röpke kirándulást tesz a popiparban. Nem kell megijedni, a Reflektor háziasszonya nem kezd énekesi karrierbe, egy rögtönzött lakáskoncerten dalolja a Vuk főcímdalát ikerfiainak, akik párnával próbálják elhallgattatni cserfes édesanyjukat.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huÖrdög Nóra végre elárulta, milyen a kapcsolata Liptai Claudiával http://www.life.hu/sztarok/20150723-ordog-nora-liptai-claudiaval-valo-viszonyarol-nyilatkozott.htmlÖrdög Nóri a Liptai Claudiával való állítólagos rivalizálásáról beszélt a Mokkában.TV + Sztárok--Dúl a "cicaharc" a magyar DJ lányok közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150722-kustanczi-lia-szerint-a-magyar-noi-dj-k-kozott-kemeny-a-rivalizalas.htmlA modellből DJ-vé avanzsált szépség, Kustánczi Lia az évek alatt bejárta majdnem az egész világot, és mindenhol rengeteg elismerést zsebelt be a szakmától és a közönségtől egyaránt. Itthon viszont más a helyzet, nem mindenki örül Lia sikereinek.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzabó Győző sárga kis lénnyé változik http://www.life.hu/sztarok/20150722-szabo-gyozo-kulonleges-szereppel-ter-vissza-a-mozivaszonra.htmlIgazán különleges formában kerül újra mozivászonra a népszerű színművész. A hamarosan debütáló Münó című animációs film egyik karakterjének szinkronhangja lesz.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.