meglepetés Hajas László ajándék óriásplakát mesterfodrász szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfodrászt születésnapjára egy egyedi óriásplakáttal lepte meg Orsi. Laci nagyon meghatódott az ajándéktól, ami mellett először sikerült elszáguldania.

Hajas László büszkén osztotta meg közösségi oldalán azt a fotót, amin lánya különleges meglepetése látható. Az egyedi plakát azonban nem szúrt szemet azonnal a születésnaposnak.

Forrás: Facebook/Hajas László

„Orsi annyit mondott, amikor hazafelé indultam, hogy nagyon figyeljek az úton. Amikor hazaértem kérdeztem a fiamtól, hogy mit kellett volna látnom, észrevennem? Ő pedig rávágta, hogy akkor üljünk be az autóba és induljunk vissza. Akkor már egyből kiszúrtam a plakátot és be kell valljam, nagyon meghatódtam, majdnem sírtam" – mesélte Laci a Life.hu-nak.

Utánanéztünk, mennyibe kerülhetett az ajándék

Az óriásplakát ára függ a plakát méretétől, anyagától. A bérleti díj függ: a kategóriájától (helyszín), típusától (megvilágított, prizma), darabszámától és a szezonalitástól. A Life.hu utánajárt egy darab plakát mennyibe kerülne, ha megrendelnénk ajándékba. Az egyik internetes portálon a két hétre kihelyezett meglepetésplakát bruttó 88.000 forintba kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.