megjegyzés nevetés szerelem Zimány Linda Kasza Tibi Dombóvári István Kedves Ferenc Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebvilágban is kiütötte a biztosítékot a milliárdos szívtipró Kedves Ferenc és a glammodell Zimány Linda szerelme.

Baukó Éva volt az első, aki nem bírt a vérével, és epés megjegyzést tett a bimbózó románcra. Az egykori ValóVilág hősnő a következő mondatot írta ki közösségi oldalára: "Kedves Ferenc az első férfi, aki felpróbálta az összes Cukormadár-kollekciót!" - sőt lejjebb azt is megjegyezte: „Éljen az igaz szerelem".

Baukó Éva Forrás: Facebook/Baukó Éva

Évát Kasza Tibi frappáns kisfilmje követte, aki egy picit védi is a párt, egy picit nevet is rajtuk.

Néhány gondolat az igaz szerelemről... :))Meg a bátyám áll a kukánál :)))

Posted by Kasza Tibor on 2015. augusztus 10.

„A Zimány Linda ügyhöz szeretnék picit hozzászólni, mert megint úgy érzem, méltatlanul belerúgunk itt emberekbe. Zimány Linda milliárdossal kavar. Nem bírom ezt az értékrendet, valakibe beleszeretett vele van. Az igaz szerelem vak, de vakon mindig elbotorkál valahogy egy Ferrari anyósüléséig nem?" - tette fel a költői kérdést kis videójába az énekes.

Keleti Györgyi nem bocsátkozott nagy volumenű fejtegetésekbe, csupán nevetéssel jelezte véleményét az új sztárpárról: „Wáháháhháháháháá Muhahahhahaha".

Fotó: TV2

Dombóvári István humorista – aki a Hungary's Got Talent műsorvezetője lesz - ezúttal nem brillírozott humorbonbonokkal, de azért Zimányék videóját pár szmájlival megspékelve kitette közösségi oldalára.

Nos, az egyértelmű, hogy a sztárokat is megihlette az új kapcsolat, és nagy bejelentésről készült videót mindenki megnézte. Bárki bármit is mond, azért ez a szerelem legalább megmozgatja a közvéleményt és öt percig nem a kánikuláról beszélünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.