Így élvezi a napsütést a gyönyörű Osvárt Andrea - Fotó!

napsütés Margitsziget Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Margitszigeten járt, és onnan köszöntötte rajongóit a szép színésznő.

Osvárt Andi, aki nagyon boldog új szerelmével, a Margitszigeten járt és ott készített magáról egy napszemüveges szelfit:

Forrás: Instagram/andreaosvart

Ha hihetünk a hashtageknek, Andi nem csak süttette magát a szigeten, hanem görkorcsolyázni volt. (Legalábbis ezt a jelzőt hozzáadta hangulatos fotójához.)

Szerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Szavazz! http://www.life.hu/sztarok/20150803-szerinted-ki-minden-idok-legmenobb-sorozatkaraktere-szavazz.htmlSzerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Melyik szereplővel tudtál leginkább azonosulni? Ki az, akinek sorozatbeli szerepe leginkább hatással volt rád az elmúlt években, aki a mindennapjaid részeként a te életedet is kicsit jobbá tette? Szavazz és válasszuk meg együtt Magyarország legmenőbb sorozatkarakterét!TV + SztárokBaukó Éva nyalni készül: Fagyizós fotót tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20150823-bauko-eva-nyalni-keszul-fagyizos-fotot-tett-kozze-a-valosagshow-sztar.htmlBaukó Éva vett egy fagyit, és mielőtt belenyalt volna, megmutatta követőinek az Instagramon.TV + Sztárok--Iszak Eszti megmutatta csodás alakját Szlovéniának: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150823-iszak-eszti-megmutatta-csodas-alakjat-szlovenianak.htmlA gyönyörű Iszak Eszter, aki legutóbb új frizurára váltott, most jól megérdemelt pihenését tölti Szlovéniában.TV + Sztárok--Tóth Gabi kicsavart szelfijére még a popója is ráfért: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150823-toth-gabi-kicsavart-szelfijere-meg-a-popoja-is-rafert-foto.htmlSzegedre érkezett, majd egy igencsak kicsavart pózban készült fotóval üdvözölte követőit Instagram oldalán Tóth Gabi.TV + Sztárok--Hmmm... Vasárnap esti ágyban fekvés Kulcsár Edinával - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150823-kulcsar-edina-egy-agybol-szelfizett-rajongoinak.htmlKulcsár Edina, rajongói nagy örömére egy ágyból szelfizett vasárnap délután.TV + Sztárok--Lola egyre szexibb és szexibb lesz: Íme a bizonyíték!http://www.life.hu/sztarok/20150823-lola-a-magyar-enekesno-egyre-szexibb-es-szexibb-lesz-ime-a-bizonyitek.htmlMeglátásaink szerint egyre dögösebbre veszi a figurát Lola. A fiatal énekesnő napról napra merészebb fotókkal látja el ugyanis közösségi oldalát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.