Dúl a szerelem! Osvárt Andi bemutatta kedvesét a szüleinek

Forrás: Facebook / Esperes Ákos -
Esperes Ákos Osvárt Andrea Sziget2015 szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea törékeny alakja nem hiányozhat a Szigetről. A bájos színésznő idén mindennap kilátogat a fesztiválra a kedvesével. 

Egy hónapja hozta nyilvánosságra Osvárt Andrea színésznő, hogy ismét eltalálta Ámor nyila. Új szerelme Esperes Ákos, a Juventus Rádió műsorvezetője. Boldogan töltik estéiket a fesztiválon.

Forrás: Facebook / Esperes Ákos


„ Úgy terveztük, hogy mindennap kimegyünk a Szigetre, egyelőre jól bírjuk. Ott vacsorázunk, nézelődünk, zenét hallgatunk. Az első két napon a Nagyszínpadnál hallgattuk a zenét, de volt már olyan is, hogy külön-külön elmentünk a barátainkkal egy órára valamelyik koncertre. Este 7 órától éjfélig mulatunk, nem maradunk hajnalig, hisz másnap mindketten dolgozunk" – mondta Andrea, aki barátai szerint teljesen ki van virulva, és szerintünk is ragyog.

„Dúl a szerelem, de egyelőre nem költözünk össze, ez még korai lenne. Viszont bemutattuk egymást a szüleinknek, az enyémek a Balatonon nyaralás közben ismerték meg Ákost, majd vidékre utaztunk az ő szüleihez. Mi is pihentünk egy hetet a Balatonon" - árulta el Andrea, aki a múlt héten jött haza Olaszországból egy forgatásról.
„Egy társadalmi célú hirdetést forgattam, amelyben én voltam az üvöltős, gonosz anyuka. A hirdetés az elvált gyerekek védelmében készült, hogy a válófélben lévő szülők figyeljenek arra, hogy ne a gyerek feje felett ordítozzanak egymással. Ne a saját egójuk, hanem a gyerekük érdeke kerüljön előtérbe a szakítás után. Egy közismert olasz színész, Raul Bova volt a férjem."

Nézd meg, hogy kik jöttek még ki a második napon bulizni!

/1508/Celeb201581415543

Tornóczky Anita nőnek öltözött, de meghökkent saját öltözékénhttp://www.life.hu/sztarok/20150812-tornoczky-anita-vegre-nonek-oltozott-hosszu-ruhaban-tornacipovel-a-szigeten.htmlRácsodálkoztunk Tornóczky Anitára, aki nőiességét végre a kutyák elé helyezte és hosszú ruhában mulatott a Szigeten. Ő is rácsodálkozot saját magára!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMuri Enikő esküvőre gyűjt: szerelmével közösen feltört egy páncélszekrénythttp://www.life.hu/sztarok/20150813-muri-eniko-es-volegenye-a-szigeten-feltort-egy-pancelszekrenyt.htmlSzokatlan módját találta meg Muri Enikő, hogy jövő nyárra tervezett esküvőjére egy kis pénzt szerezzen. Szerelmével közösen feltörtek egy páncélszekrényt!TV + Sztárok--Galambos Lajos egy lefojtott Ferrarihoz hasonlította Robbie Williamsthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-galambos-lajos-egy-lefojtott-ferrarihoz-hasonlitotta-robbie-williamst.htmlElőször vitte ki egész családját a Szigetre Galambos Lajos, aki a korábbi években már többször felbukkant a fesztiválon. A mulatós zene koronázatlan királyát nem nyűgözte le, amit a színpadon látott és hallott, hiába zenélt egy világsztár.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÍme, a magyar lány, akit Robbie Williams megcsókolt a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-ime-a-magyar-lany-akit-robbie-williams-megcsokolt-a-szigeten.htmlKrisztina Nyíregyházáról jött, és nem ez volt az első Robbie-koncertje. Nem volt beépítve, de a legnagyobb álma vált valóra.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs kivitte a Szigetre kisfiát - Nézd meg a kis Benettet: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-sebestyen-balazs-kivitte-a-szigetre-kisfiat-benetet.htmlSebestyén Balázs kivitte Robbie Williams koncertr nagyobbik fiát, Benettet. A koncert után fedezte fel egy olvasónk a kis családot.TV + SztárokOrigoGönczi Gábor új szerelmével fesztiválozott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-gonczi-gabor-uj-szerelmevel-fesztivalozott.htmlGönczi Gábor bemutatta a nyilvánosságnak új szerelmét, Ildikót. A pszichológusként dolgozó hölgyet a Fókusz műsorvezetője magával vitte a Sziget VIP-részére, ahol lecsapott rájuk a magyar sajtó.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.