Amerikai karrier vár Oroszlán Szonjára

Forrás: Bielik István -
színésznő Mary Poppins Amerika Oroszlán Szonja Játékkészítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közeljövőben csupán néhány darab erejéig repül haza Amerikából a szép színésznő. 

"Mostantól kétlaki éle­tet élek. Ezt manapság már meg lehet tenni. A Madáchban továbbra is játszom a Mary Poppinsban. Ezt a darabot blokkokban adjuk elő, legközelebb decemberben lesz, így arra haza tudok repülni. A Játékkészítőben is ugyanúgy részt veszek, a többi darabot viszont nem sikerült egyeztetni, míg nem vagyok itthon, átvették a szerepeim. Nagyon szeretem a munkám, nem szeretnék felhagyni vele" - mondta Szonja a Borsnak. "Lehetőséget kaptam New Yorkban, hogy részt vegyek egy workshopon, ami olyan, mint egy színjátszó kurzus. Így tudom fejleszteni a tudásomat. De nincs szándékomban elszakadni Magyarországtól. A színház mellett két nagy cégnek is az arca lettem, ez is feladatokkal jár" - tette hozzá.

Forrás: Bielik István

Nem haknizik többé Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-nem-vallal-tobb-haknit.htmlAz énekes nem vállal több olyan fellépést, ahol zenekar nélkül, félplaybackelve áll színpadra. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia: "A lányom médiagyerek, ő ebbe született bele"http://www.life.hu/sztarok/20150916-liptai-claudia-hamarosan-indulo-50-millios-jatszma-haziasszonya-lanyarol-pankarol-meselt.htmlA TV2 Aktívjának kamerái előtt mesélt kislányáról Liptai Claudia. A hamarosan induló 50 milliós játszma háziasszonya elárulta, mennyire büszke Pankára. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huVisszatér a TV2-höz Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20150910-visszater-a-tv2-hoz-vujity-tvrtko-riporter-musorvezeto.htmlSzeptembertől 21-től újra a TV2 műsorvezetői csapatát erősíti Vujity Tvrtko.TV + Sztárok--Kemény kritikát kapott a Gálvölgyi showhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-kemeny-kritikat-kapott-a-galvolgyi-show-az-rtl-klubon.htmlNem jött be a nézők egy részének az új Gálvölgyi show. A művész és a producer reagáltak a kritikákra.TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoSzorcsik H. Viki: "a Tisza partján rugdosni kezdett, és megütött"http://www.life.hu/sztarok/20150907-szorcsik-h-viki-azt-allitja-rugdosta-es-megverte-a-parja-olyan-feltekeny-volt.htmlNem kevesebbet állít a Jóban Rosszban felfedezettje, mint hogy volt párja féltékenységében megütötte. A férfi azonban cáfol, és szeretné, ha poligráfos vizsgálatnak is alávetnék. TV + Sztárok--Megszakította kapcsolatát rajongóival Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20150903-megszakitotta-kapcsolatat-rajongoival-gombos-edina-torolte-hivatalos-profiljanak-regisztraciojat-a.htmlTörölte vagy felfüggesztette facebookos rajongói oldalát Gombos Edina. Azt mondja, most a családjára szeretne koncentrálni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.