Kommentelői szerint Tóth Gabi a legtökéletesebb nő a világon: Itt a bizonyíték!

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi TV2 énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi, aki egy ideje boldog párkapcsolatban él, általában sok mindent megmutat magából közösségi oldalán. Most azonban nem így tett.

Gabi, aki legutóbb Liptai Claudiához hasonlóan teljesen új, rövidebb frizurára váltott, egy igazán visszafogott szelfit lőtt magáról. Rajongóinak persze elnyerte a tetszését, és még úgy is, hogy Gabi most kivételesen nem villantotta meg tökéletes idomait, odakommentelték kedvencük képe alá, hogy ő: "A legtökéletesebb nő a világon!"

Forrás: Instagram/tothgabi
"Egyre nagyobb a káosz" - Ismét nagy fába vágta a fejszéjét Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20150912-toth-gabi-lakasfelujitas-kozben-lott-par-szelfit.htmlA szépséges énekesnő, aki már nem titkolja tovább szerelmét, most ismét nagy átalakításba kezdett. Ezúttal azonban nem a külsejét változtatta meg, hanem az otthonát szépítgeti, csinosítgatja. És ezt persze rajongóinak is megmutatta.TV + SztárokOrigoTóth Gabi dobolási technikájától eláll a szavadhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-toth-gabi-enekesno-dobolni-tanul-es-megmutatta-hogyan-sikerult-elso-dobleckeje.htmlAz énekesnő megmutatta, hogyan csapatja, amikor egy fergeteges hangszer közelébe kerül.TV + SztárokOrigoTóth Gabi a legnagyobb félelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20150907-toth-gabi-elarulta-legnagyobb-felelmet.htmlHamarosan mások bőrébe bújhat Tóth Gabi. Nagy kihívás ez egy énekesnek, de Gabi nem a produkcióktól fél a legjobban. TV + Sztárok--Tóth Gabi kimerülve kezdi a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-toth-gabi-enekesno-kimerulve-kezdi-a-tv2-sztraban-sztar-cimu-musoraban-a-munkat.htmlAz énekesnő bevallotta, sok ideje nem maradt a pihenésre a nyáron, ennek ellenére alig várja az új kihívásokat az életében.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huViszlát, külsőségek! Tóth Gabi stílust válthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-toth-gabi-enekesno-a-sztarban-sztar-uj-szereploje-stilust-valt.htmlÚj időszak kezdődik Tóth Gabi életében. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huTóth Gabi kicsavart szelfijére még a popója is ráfért: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150823-toth-gabi-kicsavart-szelfijere-meg-a-popoja-is-rafert-foto.htmlSzegedre érkezett, majd egy igencsak kicsavart pózban készült fotóval üdvözölte követőit Instagram oldalán Tóth Gabi.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.