Lagzi Lajcsi ügy: "Van egy áramlopó szoba”

Forrás: Redlemon -
áram börtön Lajcsi Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetesbe kerülhet a dáridózás hazai királya, Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi.

Ahogy korábban a Life.hu is beszámolt róla, Lagzi Lajcsit őrizetbe vette a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat - számolt be a feol.hu kedden.

Lehet, hogy nem ilyen néven szerepelt a tervrajzokon, de van egy „áramlopó szoba” abban a tatai lakóparkban, amelyet az ismert mulatós zenész, Galambos Lajos reklámozott – tudta meg az Origo.

A szoba egy gipszfallal van leválasztva, és a szoba segítségével évente 1-2 millió forint áramköltséget úsztak meg. Az Origo úgy tudja, eleve úgy építették a lakóparkot, hogy majd lopják az áram egy részét. Lajcsi otthonában sem találtak mindent rendben, ott is hasonló módszerekkel trükköztek a gázszámlával.

Forrás: Redlemon

Az Origo helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogya lakópark siralmas állapotban van.Hullik a vakolat, pedig nem annyira régi az épület.

Lajcsi ügyvédje az Origónak azt mondta, hogy az egész ügy egy személyes konfliktus miatt van, a zenész nem vesztegetett meg senkit.

Négy szótag hipnotizál ma: Csí-kos-bál-nák Pumped Gabo előadásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-pumped-gabo-melleit-tancoltatja.htmlKész, vége, bezárhat ma az internet. Dobj el mindent, Pumped Gabo megtáncoltatta a melleit. TV + SztárokOrigoGeorge Michael egykori börtönőre pénzért szolgáltatott információt a médiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-george-michael-egykori-bortonore-elismerte-penzert-szolgaltatott-informaciot-a-medianak.htmlAz énekes korábbi börtönőre elismerte, hogy annak idején kétezer fontért (nagyjából 850 ezer forintért) szolgáltatott információt a sztárról a The Sun című brit lapnak. TV + Sztárok--Osvárt Andreát beszippantotta a közösségi közlekedés http://www.life.hu/sztarok/20150922-osvart-andit-beszippantotta-a-bkk-kisfilmet-forgatott-egy-macival.htmlOsvárt Andrea nem csak színésznőként jeleskedik, produkciós cége készítette el a BKK legújabb reklámfilmjét. A megbízása pedig nem csak ennyiből állt, hamarosan újabb filmeket jegyezhet. TV + Sztárok--Élő adásban flörtölt a műsorvezetőnővel David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-david-beckham-exfutballsztar-elo-adasban-flortolt-susanna-reid-musorvezetovel.htmlAz egykori futballsztár a Good Morning Britain házigazdája, Susanna Reid vendégeként engedett el egy jól irányzott bókot. TV + SztárokOrigo"Vetődtem a vazelinnel" - Bálnának érzi magát Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-gaspar-evelin-balnanak-erezte-magat-az-ezek-megorultek-cimu-musorban.htmlEvelin a TV2 Ezek megőrültek! című műsorában szerepelt – nem sok sikerrel.TV + Sztárok--Azealia Banks ordítozott és balhézott egy repülőnhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-azealia-banks-ratamadt-egy-utastarsara-es-le-is-kopte-ot-a-new-yorki-jaraton.htmlAz énekesnő nem kis bosszúságot okozott az utazóközönségnek a New Yorkból Los Angelesbe tartó repülőn. A nagyszájú hírességre még a rendőrséget is kihívták.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.