"Aki gazdag, az minek lop" - Lagzi Lajcsi ügyére reagál az utca embere

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
büntetés Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túlzás azt állítani, hogy Lagzi Lajcsi őrizetbe vételének ügye alaposan felkavarta a közvéleményt. Riporterünk, az utca emberét kérdezte, mit gondolnak a történtekről. 

Itt tartana Schobert Norbi rendőrként - Elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20150925-ha-rendor-maradt-volna-schobert-norbi-ugy-gondolja-orszagos-rendorfokapitany-lenne.htmlA fitneszguru biztos benne, hogy munkájával, szorgalmával rendőrként is sokra vitte volna. TV + Sztárok--"Telnek az évek, de ugyanolyan ragyogó" - Boldog szülinapot, Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20150924-sarka-kata-29-eves-lett.htmlSarka Kata születésnapjáról a Life.hu rappere, Roli sem feledkezett meg. Hogy mit szeretünk Katában? Hallgassátok meg! TV + Sztárok--Karda Beát kirúgták az iskolábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-karda-beat-kirugtak-az-iskolabol.htmlVáczi Gergő és Csobot Adél vendége volt Karda Bea. Az énekesnő elmondta, a mai napig képzi magát, de elárulta, hogy anno kirúgták az iskolából. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem haknizik többé Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-nem-vallal-tobb-haknit.htmlAz énekes nem vállal több olyan fellépést, ahol zenekar nélkül, félplaybackelve áll színpadra. TV + SztárokOrigoA Facebookon esett neki Gáspár Evelin az apjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-kiakadt-gaspar-gyozo-facebook-bejegyzesen.htmlKülönös fotót posztolt lánya Facebook-oldalára Gáspár Győző. Evelin nem tartja sem viccesnek, sem kedvesnek a dolgot. TV + SztárokOrigoHoppá! Váczi Gergő beszólt Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-vaczi-gergo-csobot-adelnak-beszolt-a-musor-vendege-tolvai-renata-volt.htmlA két műsorvezető Tolvai Renivel épp a nyaralásáról beszélgetett, Váczi Gergő pedig ennek apropóján szúrt oda egyet Adélnak. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.