Elolvadtunk! Varga Viktor őrülten romantikusan viselkedett az Ezek megőrültek! forgatásán

TV2 Cinthya Dictator Ezek megőrültek! (vetélkedő) Tilla Majka Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Milyen gyávák a férfiak" - pedzegette Tilla az Ezek megőrültek! kezdeti perceiben, majd csapattársai tényleg Aleskát küldték elsőnek a katapult kvízbe. A műsor, melynek szüneteiben egyébként egy csók is elcsattant két ellenfél között, újabb sokkoló meglepetéseket okozott.

A takonnyomást Cinthya Dictator ezek után egész biztosan fülhőmérővel méri. Régebben sokat volt beteg a füle, a lány azonban mégis rossz választ adott, így azonnal kilőtték.

Cinthya Dictator. Forrás: -Facebook/Cinthya Dictator

"Nekem még gyerekkoromban a popómba tették a hőmérőt, nem tudtam, hogy azóta ilyen technikák vannak" - fűzte hozzá Cinthy, amikor megtudta, a készülék tényleg létezik.

Tilla és Majka kilövése után a bitang petang jött, ahol Cinthya önkánt vállalta, hogy elsőnek megy, nem várta meg, míg a pasik lökik. Volt kedvese, Varga Viktor alig bírta nézni a szenvedését, Zámbó Árpy viszont egyenesen a lefejezett Stuart Máriához hasonlította a lányt. Viktor azonban úriemberként viselkedett:

"Elnézést kérek a csapatomtól, nem fogom megdobni a Cinthyát, képtelen vagyok rá, nem akarom bántani. Azt gondolom, a világ leggyávább cselekedete lett volna, ha beállok én is sorba.

Férfiatlanság lett volna megdobni azt a nőt, akit szerettem...

Varga Viktor, Zámmbó Árpy és Aleska Diamond a TV2 Ezek megőrültek cimű műsorának forgatásán. Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.