A Grease producere nyilatkozott: "Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban"

színdarab színész producer Gesztesi Károly Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap olyan hírek láttak napvilágot, hogy Gesztesi Károlyt hazaküldték a Grease próbájáról. A darab producere most megszólalt és elárulta, soha, semmi problémája nem volt a színésszel.

Spontán meglepetésbulit szerveztek Szurdi Miklós születésnapjára a Grease színészei és alkotói.
"A háta mögött szervezték meg az egészet. Gesztesi Károly ráadásul egy különleges képpel lepte meg Szurdit. Amikor ugyanis megtudta, mire készülünk, azonnal leakasztott egy drága, talán több százezer forintot is érő alkotást a nappalija faláról, és elhozta a barátjának ajándékba. Karcsi rengeteget próbál, nagyon komolyan készül az októberi bemutatóra, természetes, hogy erről a kis ünneplésről sem akart lemaradni" – árulta el Horváth Csaba, a Grease producere a Borsnak.

Forrás: Aquaworldresort.

Az elmúlt napokban olyan hírek röppentek fel, hogy Gesztesi Károly – aki a rádiós DJ-t, Vince Fontaine-t alakítja – nincs olyan állapotban, hogy színpadra álljon, ezért a lap a színészről kérdezte a producert a rögtönzött kis ünnepség után. "Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban, korábban is dolgoztunk már együtt, soha semmilyen problémám nem volt még vele, a nézők pedig imádják" – válaszolta Horváth Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.