Hol van már a tavalyi hó... No, meg Melanie Griffith

Forrás: NORTHFOTO -
álarc Antonio Banderas Melanie Griffith születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antonio Banderas ismét magára öltötte Zorro maszkját - no, nem új filmet forgat, csupán egy szülinapi álarcosbálba látogatott el, cicaszerű barátnője oldalán.

Az 55 éves sármőr bizony jó vásárt csinált, mikor lecserélte az 58 éves, korával kibékülni képtelen feleségét, Melanie Griffith-t a 34 éves bankárra, Nicole Kimpelre. A fiatalasszony remekbe szabott adottságairól péntek este ismerőseik is meggyőződhettek, mikor is Banderas Zorro-álarcban, Nicole pedig cicamaszkban jelent meg egy szülinapi partin. A képeket itt tudod megnézni.

Antonio Banderas új barátnőjével romantikázott Forrás: NORTHFOTO

Saját szalonjában gyorsabban megkopasztották volna Baby Gabit http://www.life.hu/sztarok/20151010-sajat-szalonjaban-gyorsabban-megkopasztottak-volna-baby-gabit-mint-a-sztarban-sztar-elokeszuleten.html Baby Gabi hatalmas átváltozásra készül a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Sinéad O'Connor-t, a Grammy-díjas kopasz énekesnőt alakítja. A dolog különös pikantériája, hogy Gabinak fodrászszalonja van, ahol kollégái pillanatok alatt letolták volna a haját. Mégis inkább egy órát szenvedett, hogy hosszú,barna loboncait egy speciális paróka segítségével tar fejre váltsa fel. TV + Sztárok--Sarka Kata dekoltázsa még mindig világbajnok! Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151010-sarka-kata-dekoltazsa-meg-mindig-vilagbajnok-dogos-fotot-posztolt.htmlSarka Kata, a Life.hu sztárszerzője egy igazán gyönyörű fotót tett közzé a Facebookon. Alig bírunk betelni vele.TV + SztárokBeletörik Rácz Gergő nyelve a cseh szavakbahttp://www.life.hu/sztarok/20151010-beletorik-a-nyelve-racz-gergonek-a-cseh-szavakba-nehezen-tanulja-a-dalt-a-sztarban-sztar-adasara.htmlA csehül áll kifejezés duplán értelmet kap Rácz Gergőnél, aki vasárnap a középkorú Karell Gottot fogja megszemélyesíteni a Sztárban sztár adásában. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Hol a cipőm, Hódi?" - Pamela Berki cipőjében surrant ki a lakásbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151010-hodi-pamela-berki-krisztian-cipojeben-surrant-ki-a-lakasbol.htmlÚgy tűnik, Berkiék rendszeresen cserélgetik egymás közt a cipőiket. Vagy legalábbis a lányok csórják el mindig Krisztián surranóit. TV + SztárokOrigoHoppá! Koreában szexiskedik a bögyös Voksán Virág: Bájos fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151010-voksan-virag-vagyis-dj-flower-koreaban-van-es-bajos-fotot-posztolt.htmlDJ Flower, aki általában merész, dögös fotókat tesz közzé magáról, most egy igazán visszafogott képet posztolt.TV + Sztárok--Kárász Róbert a világsztárt, Sophia Lorent ostromolja http://www.life.hu/sztarok/20151008-karasz-robert-egy-vilagsztart-sophia-lorent-ostromol-tole-is-macit-szeretne.htmlKárász Robi nagy fába vágta a fejszéjét, építkezik. Nem saját házat hoz tető alá, hanem az egykor szebb napokat látott Vörösmarty mozit újítja fel. A csupasz falak, a jelenleg szétvert épület lett a második irodája. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.