Sztárban sztár Hip Hop Boyz Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Megbántottak, most már nem bánom, nem számít, és nem is sajnálom" - énekelte a Hip Hop Boyz a '90-es években, és Csonka András a vasárnapi Sztárban sztárban.

Elképesztő mozgást produkált Csonka András. A Hip Hop Boyz gumilábú Levy-T nevű énekesévé vált vasárnap pár percre. Bevalljuk, mi is egy kicsit nekiálltunk riszálni, ahogy meghallottuk a diszkók egyik legkedvencebb slágerét a '90-es évekből.

Szerintünk zseniális volt, bár a zsűri eléggé lehúzta a produkciót, ami láthatóan megbántotta Csonka Andrást... Reméljük, a dalválasztást azért nem bánja...

Forrás: TV2
Varnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--Partyzánok Zsanett úgy sikít, mint senki máshttp://www.life.hu/sztarok/20151006-partyzanok-zsanett-ugy-sikit-mint-senki.htmlAz RTLII ma esti Partyzánok-adásában a fiatal szinkronszínésznő, Czető Zsanett verseng a hét partyarca címért. Zsani 4 éves kora óta szinkronizál, és régóta énekel, így talán a Nagy Ferótól kapott dal sem fog majd ki rajta. TV + Sztárok--"Elszálltam egy kicsit" - Kiderült, Lagzi Lajcsi ügynök volt!http://www.life.hu/sztarok/20151007-lagzi-lajcsi-ugynok-volt.htmlA Blikk nemrég indult sorozata újabb és újabb információkat hoz napvilágra a mulatóskirály, Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos életéről. TV + Sztárok--Rossz kislány! Sandra Bullock majdnem börtönbe kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-sandra-bullock-majdnem-bortonbe-kerult.htmlÉrdekes dolgot árult el a jó kislánynak tűnő Sandra Bullock. Egyszer majdnem bilincs csattant a csuklóján... TV + Sztárok--Lázár Bence Facebook oldalán üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151007-a-leukemiaval-kuzdo-focista-lazar-bence-uzent-a-focivalogatottnak.htmlA leukémiával küzdő fiatal futballista, Lázár Bence Facebookján osztotta meg üzenetét. TV + Sztárok--Az utca emberének véleménye Király Viktorról: "Szőrös és túl angol"http://www.life.hu/sztarok/20151007-vlogoli-kiraly-viktorrol-kerdezi-az-utca-nepet-voxpop.htmlKirály Viktor amerikai produkciójáról kérdezte az utca népét VlogOli. Vajon hogy fogadták itthon az énekes sikerét? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.