Visszaéltek Dobó Kata nevével – Milliókkal károsíthatták meg!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dobó Kata fantomcég reklám fogyasztótabletta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő tudta nélkül, a nevével reklámoztak egy fogyókúrás tablettát, ami miatt milliókkal károsíthatták meg.

Egyre több ismert ember nevével él vissza az a cég, amely azt ígérte, a segítségével könnyen lefogyhat bárki. Varga Izabella után Dobó Kata borult ki közösségi oldalán. Ugyanis sokan keresik meg azzal a hirdetéssel kapcsolatban, amely ezzel kezdi reklámszövegét: „Kata hazudott” – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Napról, napra egyre több és több üzenetet kapok ezzel a fogyókúrás kapszulával kapcsolatban. Fogalmam sincs, hogy mi ez, de el tudom képzelni, hogy mennyire lehet hivatalosan bevizsgált vagy bármennyire is hatékony, ha egy ilyen aljas hazugsággal hirdetik. Fogalmam sincs ki ezek, és azt sem pontosan tudom, hogy mit állítanak a termékükről. Egyet tudok biztosan. Semmi közöm hozzájuk!” – írta Facebook oldalán Kata.

„Elképesztő, hogy büntetlenül lehet ilyet tenni! Amellett, hogy olyasmihez használják a nevem, amiről semmit sem tudok, ártanak nekem. De ennél sokkal fontosabb, hogy, akik esetleg miattam figyeltek fel a termékre, azok kétszer is gondolják meg, kipróbálják-e, nehogy valami bajuk essen!” – mondta a Borsnak a színésznő.

Singh Viki bepánikolt, 30 éves lesz és még nem élt!http://www.life.hu/sztarok/20151027-singh-viki-a-rising-star-enekesnoje-bepanikolt-30-eves-lesz-es-meg-nem-elt.htmlSingh Vikinek, a Rising Starban befutott, egykori vokalistának elege lett, hogy a szórakozást számára kizárólag a heti hatszoros edzés jelentse. Elhatározta, hogy közeledve a harminchoz, ezentúl élni fog! TV + Sztárok--Király Viktor: "A többi versenyzőt nem kapták fel ennyire"http://www.life.hu/sztarok/20151029-kiraly-viktor-enekes-elmondta-a-voice-ban-a-tobbi-versenyzot-nem-kaptak-fel-ennyire.htmlKirály Viktor bizonyára alig ocsúdott fel a The Voice-ban való továbbjutása felett érzett öröméből, máris gőzerővel készül az élő show-kra.TV + Sztárok--Szexelnek az emberek halottak napján? http://www.life.hu/sztarok/20151028-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-arrol-beszelt-mi-a-hozzaallasa-az-embereknek-a-halottak-napjan-a.htmlNémeth Máté, a Life.hu riportere Hevesi Kriszta szexuálpszichológust arról faggatta, hogy a Mindenszentek és Halottak napját belengő elmélyültebb hangulatban mi az emberek hozzáállása a testiséghez. Kriszta válaszát az alábbi videóban meghallgathatod.TV + SztárokOrigoGyönyörű kockahasú pasikkal erősít az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20151028-az-rtl-klub-hungary-s-got-talen-tehetsegkutatoja-gyonyoru-kockahasu-pasikkal-a-bartendaz-csapat.htmlA szombati Hungary's Got Talentben mutatkoznak be a Bartendaz csapat tagjai a hölgynézők legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Gyönyörű kockahasú pasikkal erősít az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20151028-az-rtl-klub-hungary-s-got-talen-tehetsegkutatoja-gyonyoru-kockahasu-pasikkal-a-bartendaz-csapat.htmlA szombati Hungary's Got Talentben mutatkoznak be a Bartendaz csapat tagjai a hölgynézők legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Hoppá! George Clooney egy igazi kerítőhttp://www.life.hu/sztarok/20151028-george-clooney-szinesz-igazi-kerito-sandra-bullocknak-is-szerzett-pasit.htmlMi mindenre derül fény egy filmpremieren? Például arra, hogy George Clooney egy igazi kerítő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.