Hoppá! Le akarta vetkőztetni Adele-t a Playboy

Playboy címlap fürdőköpeny énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb Rolling Stone magazin címlapján vizes hajjal és fürdőköpenyben pózolt Adele, aki meglepő titkokat árult el.

Az is kiderült az elképesztő rekordot felállító énekesnőről, hogy a Playboy magazin rengetegszer le akarta őt vetkőztetni, de Adele soha nem adta be a derekát.

Forrás: Instagram/ Adele

A lopással vádolt Adele arra is kitért, hogy szerinte sikerét annak (is) köszönheti, hogy plus size méretű, és fogalma sincs róla, hogy így alakul-e a karrierje, ha sovány lenne.

Király Viktornak Linda fog szorítani az élő adásban http://www.life.hu/sztarok/20151103-kiraly-viktor-sporttal-lazit-los-angelesben-linda-fog-szoritani-neki-az-elo-adasban.htmlKiderült, melyik családtagja szorít majd élőben Király Viktornak a The Voice első élő adásában. TV + SztárokOrigoDurva! Petesejteken veszekednek a Kardashian-lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-kim-kardashian-szerint-khloe-kardashiannak-le-kellene-fagyasztatni-a-petesejtjeit.htmlKim Kardashian az összes testvére életébe szívesen beleszól. Ezúttal Khloénak tanácsolta, hogy fagyassza le petesejtjeit.TV + Sztárok--Szepesi Niki az amerikai álmot éli: Mennyi van a bankkártyáján?http://www.life.hu/sztarok/20151103-szepesi-niki-amerikaban-utazgat.htmlSzepesi Niki odavan Amerikáért. A visszavonult úszónőnek kimaradt idén nyáron a pihenés, ezért most pótolja. TV + Sztárok--Kate Winslet megtanult magyarulhttp://www.life.hu/sztarok/20151103-kate-winslet-megtanult-magyarul.htmlKét élő malacot kapott születésnapjára Kate Winslet, a plasztikamentes negyvenéves színésznő. De nem csak ezért imádjuk. Meglepő dolgot mesélt el magáról. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor szerint Gregor Bernadett a világ leghelyesebb csajahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-friderikusz-sandor-bokokkal-arasztotta-el-gregor-bernadettet.htmlA színésznő lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor következő vendége, amelyben az eddigi videók alapján főleg házasságról, és magánéletről lesz szó. TV + SztárokOrigoEszenyi Enikő gratulált Kálid Artúr fenekéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20151103-eszenyi-eniko-igazgato-es-szineszno-gratulalt-kalid-artur-szinesznek-a-fenekehez.htmlKálid Artúrnak nem okoz gondot, ha meztelenül kell színpadra állnia, hiszen annak idején a Vígszínház igazgatónőjének dicséretét is bezsebelte pucér hátsójáért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.