Dombóvári István flörtbe keveredett a Got Talentben

ikrek Hungary's Got Talent Flört Got Talent tehetségkutató Dombóvári István lányok RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár stand up műfajú produkcióval érkeztek a Fekete-ikrek a Hungary's Got Talentbe, már a backstageben nagy feltűnést keltettek.

Adrienn és Melinda, bár szépfiúnak titulálták Sebestyén Balázst, mégis Dombival kezdtek flörtölni az RTL Klub showműsorában.

Forrás: RTL Klub

„Szeretjük az okos fiúkat" – így kezdtek bókolni a lányok, a műsorvezető Dombóvári Istvánnak. Adrienn és Melinda egypetéjű ikrek, így nem csoda, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Pasik terén is egy az ízlésük: Dombi és Balázs közül ők inkább az előbbit választanák.

„Egy okos pasi életrevaló, kiment a kínos helyzetekből. Izgalmas, mindig új oldalát mutatja meg. Lehet tőle tanulni. Szeretjük, ha a férfi picit okosabb nálunk" – mesélték őszintén a lányok a Life.hu-nak.

„Lehet ugratni, nem haragszik meg, megbocsátja a butaságainkat, mert tudja, miért tesszük. Mi kemény diók vagyunk, nehezen kezelhetőek, hozzánk sok türelem és ész kell. Szeretjük, ha pozitív értelemben járnak túl az eszünkön."

Forrás: RTL Klub

„Dombinak azért is vág az esze, mert a humorával és a tudásával tudta elkápráztatni a környezetét, így kapott szeretetet. Mert mindenkinek lételeme, hogy szeressék" – mesélték a műsorvezetőről a lányok. „Közben együttérzővé, de kicsit pimasszá is válik. Nekünk tetszik a pimaszság, az is törődés."

A lányok szombati adásban lépnek a műsor zsűrije elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.