Kozsó: "Keira megmentette az életemet"

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
műtét zene szerelem Kozsó karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes, bár alig egy éve esett át egy komoly agyműtéten, ma már kirobbanó formában van. Most meghálálja kedvese támogatását, és segít neki beindítani a karrierjét. 

Kozsónak az utóbbi hónapokban újra kellett tanulnia járni és beszélni. Csodával határos módon nagyon hamar felépült, így ma már a munka is visszatért az életébe. Most a visszatérésen dolgozik, és szerelmének, Keira szólókarrierjének beindításán fáradozik - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"Nagyon jól vagyok. Ezerötszáz százalékon pörgök. Keira megmentette az életemet, és ennyi időn keresztül kitart mellettem! Éppen a szólólemezén dolgozom, ahol ez a vagány kis csoda egy személyben énekel, rappel és táncol majd. Megcsinálok neki mindent, már folynak a munkálatok, és reméljük, jövőre megjelenik az album. De az igazi varázslat az egészben az, hogy ugyanúgy mindent együtt csinálunk majd, mint eddig. Együtt megyünk a koncertekre, ahol olykor kiszállok, és Keiráé lesz a terep, majd visszajövök, és újra együtt zenélünk" - mondta az énekes.

Tragédia! Justin Bieber barátja is meghalt a párizsi merényletekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151118-justin-bieber-baratja-meghalt-a-parizsi-robbantasokban.htmlSzörnyű veszteség érte a fiatal énekest, akinek barátja a párizsi merényletek során életét vesztette. TV + Sztárok--Végrehajtó veheti el Alekosz autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20151118-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-autojat-vegrehajto-veheti-el.htmlElképzelhető, hogy a görögnek hamarosan meg kell válnia imádott autójától, ötvenezres tartozása miatt.TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárverezi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151116-debreczeni-zita-elarverezi-baratnojet-dukai-reginat.htmlA hosszú ideje fotósként dolgozó Debreczeni Zita 19 éves kora óta ismeri Dukai Reginát, akit – barátság ide vagy oda - elárverez. Igaz, jótékonysági célra, és Regina is támogatja. De miért is? TV + Sztárok--Kocsis Tibor és Görbe Nóra együtt nosztalgiáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-kocsis-tibor-az-rtl-klub-xfaktor-enekese-es-gorbe-nora-szineszno-nagy-talalkozasa.htmlAz X-Faktor győztese gyermekkori nagy kedvencével szerepel együtt új videóklipjében. TV + SztárokOrigo"Fogalmad sincs róla, mit jelent nőnek lenni" - Csúnyán beszóltak Caitlyn Jennernekhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-rose-mcgowan-csunyan-beszolt-caitlyn-jennernek.htmlA Bűbájos boszorkák csípős nyelvű sztárja nagyon kiakadt Caitlyn Jenner beszédén, melyet a Glamour Woman Of The Year díjátadó gáláján mondott, és jól ki is osztotta a transznemű hírességet. TV + SztárokOrigoWolf Kati nagyon kiakadt Majkára - Botrány a levegőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-wolf-kati-a-tv2-sztarban-sztar-kieso-enekese-nagyon-merges-majkara-mert-aorexiasnak-nevezte.htmlAz énekesnő nehezen tud túllépni Majka kijelentésén, miszerint anorexiásnak néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.