Börtönbe kerül Aurelio? Rengeteg drogot találtak nála!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
drog motozás VV Aurelio közúti ellenőrzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ-nyertes másfél héttel ezelőtt az 51-es főúton hajtott Érsekcsanád és Baja között autójával, amikor belecsúszott egy közúti ellenőrzésbe.

A Blikk információ szerint, mivel zavart volt a viselkedése, okmányainak ellenőrzése után kiszállították az autójából, és megkérték a rendőrök, hogy pakolja ki a zsebeit. Aurelio ezt megtette, majd ezt köve­tően a zsaruk megmotozták.

Ekkor került elő az alufóliába csomagolt fehér por, majd az autó átvizsgálása során egy tárolórekeszbe rejtve még több drogot találtak, így bevitték az őrszobára.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Az ilyen ügyekben szokásos protokollt követve kiszálltak a kollégák a férfi otthonába is, és házkutatást tartottak. Ott is találtak kábítószergyanús anyagokat. Egy önzáros zacskóban fehér port és három másik zacskóban zöld növényi származékot. A lakás tüzetes átvizsgálása során találtunk egy feltételezhetően kábítószerrel szennyezett digitális mérleget is, amelyet a drog mérésére használhattak” – mondta a Blikknek a rendőrség egyik illetékese.

Fehér poros zacskókat és növényi származékokat találtak nála Forrás: police.hu

Az őrszobán elvégzett gyorsteszt kimutatta, hogy kábítószerzt fogyasztott, ezután orvoshoz vitték, hogy elvégezzék rajta a szokásos vér- és vizeletvizsgálatot. Kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a bajai rendőrök Aurelio ellen. A mérleg és a kábítószer kiszerelése miatt nincs kizárva, hogy a rendőrökben felvetődik a gyanú, esetleg nem csupán saját használatra volt nála drog – ez pedig tovább bonyolíthatja az ügyet, és súlyosabb büntetést vonhat után.

Nagyobb tételben is találtak nála drogot Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.