Liptai Claudia figyelmeztette Gesztesi Károlyt, hogy baj van

pihenés Frizbi Hajdú Péterrel visszavonulás Gesztesi Károly Liptai Claudia Frizbi Hajdú Péter figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly Hajdú Péter vendégeként arról mesélt, milyen tünetek döbbentették rá, hogy vissza kellene vonulnia egy időre. Emellett azt is elárulta, volt felesége, Liptai Claudia az egyik ember a háromból, akire hallgat.

Megtörte a csendet Gesztesi Károly, aki pár hete kijelentette, hogy fél évre visszavonul a nyilvánosság elől. A színész arról vallott, kinek a tanácsára hallgatott, amikor rájött, hogy valóban baj van. „Három ember van, akire hallgatok, az egyik közös ismerősünk, a volt feleségem. Ebben nagyon bölcs volt, azt mondta: elfáradtál. Akkor ezt így kimondtam én is és azóta, nagyon jól vagyok" – mondta Károly.

Bogdán Csaba: "A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött'http://www.life.hu/sztarok/20151127-szandi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereplojenek-ferje-megszolalt-bogdan-csaba-megvedte-a.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Szandi és Tóth Gabi duettje sokaknál kiverte a biztosítékot. A kommentelők nem értették, hogy a háromgyermekes édesanya miért vonaglott a színpadon. TV + SztárokOrigoHoppá! Hirtelen nagyon barna lett Seprényi Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20151126-seprenyi-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-hirtelen-nagyon-barna-lett.htmlA Barátok közt Bartha Krisztiánja elárulta a tikot, hogyan barnult be a bőre percek alatt egy jelenet kedvéért. TV + SztárokOrigoZsófika lett a Got Talent legfiatalabb versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-czuczor-gidai-zsofi-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-legfiatalabb-induloja-hat-eves-lett.htmlHatodik születésnapját ünnepelte a Hungary's Got Talent legfiatalabb élő showba jutott versenyzője, Czuczor-Gidai Zsófi. A Varró Dani-verset szavaló ifjú versenyző már lelkesen készül a szombati megmérettetésre. TV + Sztárok--Brad Pitt nagyon megváltozott – már nem is olyan jó pasi!http://www.life.hu/sztarok/20151125-brad-pitt-vilaghiru-szinesz-nagyon-megvaltozott-es-mar-egyaltalan-nem-olyan-jo-pasi.htmlA világhírű színész, aki egykoron a legjobb pasik közé tartozott, új külsejével borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Kustánczi Lia hatalmas melleivel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kustanczi-lia-playmate-hatalmas-melleivel-szelfizett-az-edzoteremben.htmlEdzés közben villantotta meg óriáskebleit Kustánczi Lia.TV + Sztárok--Liptai Claudia elképesztő dolgokat alkotott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151120-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-elkepeszto-dolgokat-alkotott-a-cukraszatban.htmlA műsorvezető egyre ügyesebb cukrász, legutóbb pedig remekműveivel szelfizett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.