Kiderül! Pitt és Aniston haldokló házasságáról készítette filmjét Angelina Jolie

Forrás: AFP -
Brad Pitt házasság film Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten Amerikában bemutatott By the sea című filmet Angelina Jolie írta és rendezte. A színésznő rengeteg kritikát kapott a sztori miatt, sokan ugyanis Brad Pitt és Jennifer Aniston házasságát látják bele.

A 2005-ös Mr. & Mrs. Smith óta nem szerepelt közös filmben a Brad Pitt és Angelina Jolie. Most azonban újra együtt láthatóak a vásznon a színésznő új filmjében, amiről máris rengeteg pletyka látott napvilágot.

Forrás: AFP

Jennifer Aniston állítólag tajtékzik, amiért Angelina róla mintázta a női főszereplőt. Egyes források szerint ráadásul úgy állt össze a forgatókönyv, hogy Brad Pitt rengeteg intim titkot árult el előző házasságáról - így valóban ez az alapja a filmre vitt történetnek. Angelina Jolie egy depressziós nőt alakít a moziban, aki két vetélésen van túl. A gyermektelen pár a tengerhez megy nyaralni, hogy megmentsék a házasságukat.

Rajongó rúgott Sipos Petibehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-sipos-petibe-az-irigy-honajlmirigy-tagjaba-dedikalaskor-egy-rajongo-belerugott.htmlA Mirigy tagjai legendásan jó kapcsolatot ápolnak rajongóikkal. A fiúk igyekeznek mindig kedvesen és barátságosan viszonyulni azokhoz, akik egy-egy aláírásra, vagy baráti szóra vágynak tőlük. Az elmúlt 25 év alatt azonban akadt olyan, aki nem viszonozta a Mirigyek kedvességét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEjha! Köldökig kivágott ruhában pózolt Iszak Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20151130-iszak-eszti-musorvezeto-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt-es-szexi-dekoltazst-villantott.htmlA műsorvezető egy vicces, túldíszített fotón mutatta meg dögös dekoltázsát. TV + Sztárok--Berki Krisztián: "Friderikusz komoly érzelmeket csalt ki belőlem"http://www.life.hu/sztarok/20151130-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-elerzekenyult-friderikusz-sandor-osszezarva-friderikusszal.htmlA híres macsó bevallotta, hogy soha nem volt még ilyen nyitott és őszinte egy interjúhelyzetben. A 24 óra összezártság alatt Friderikusz Sándornak sikerült megnyitnia Krisztián lelkét. TV + Sztárok--Nagyon cuki dolgot tett várandós szerelméért Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-istenes-bence-facebook-oldalan-koszontotte-a-varandos-csobot-adelt.htmlA műsorvezető végigizgulta a Sztárban sztár döntőjét Csobot Adél miatt. TV + SztárokOrigoNagy Feró: "Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt"http://www.life.hu/sztarok/20151130-nagy-fero-csak-a-baleset-utan-fogtam-fel-mekkora-szerencsem-volt.htmlNagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW az RTL székházának közelében. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.TV + Sztárok--Kiderült! 2015-ben Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-gaspar-laci-nyerte-a-sztarban-sztart-o-lett-magyarorszag-legsokoldalubb-enekese-2015-ben.htmlBereczki Zoltán, Majka és Liptai Claudia is Gáspár Lacit várta győztesnek, Havas Henrik pedig Peter Sramekre szavazott. Az ítészek döntése azonban nem esett latba ma este, ahogyan a kiesett versenyzőké sem, akik Laci és Gabi között vívódtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.