Összezárva Friderikusszal érzékenység TV2 könnyek Friderikusz Sándor Édes Élet macsó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres macsó bevallotta, hogy soha nem volt még ilyen nyitott és őszinte egy interjúhelyzetben. A 24 óra összezártság alatt Friderikusz Sándornak sikerült megnyitnia Krisztián lelkét.

Vasárnap este Berki Krisztián volt az Összezárva Friderikusszal című műsor vendége. Az Édes Élet sztárja igazi hullámvasúton ült, hiszen Sándornak sikerült könnyeket csalnia a szemébe, amikor édesanyjáról és gyermekkoráról faggatta.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Sokat szerepeltem már, készült velem hosszabb lélegzetű interjú is, de ez mégis nagyon más volt. A villanásszerű megszólalásokhoz már hozzáedződtem, de itt a kanapén ücsörögve, alaposabban meg tudtam nyílni. Az interjúkészítés nagymestere váratlan helyzeteket teremtetett, komoly érzelmeket csalt ki belőlem" – írta Krisztián Facebook oldalán, ahol a teljes, a műsorral kapcsolatos nyílt levelét elolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.