Iszak Eszter: "Mindenképp összeházasodunk a közeljövőben!"

házasság eljegyzés videó Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű műsorvezetőt, Iszak Esztit faggatta. 

A sztárpár már jó ideje jegyben jár, azonban a házasság eddig váratott magára. Nem szeretnék elsietni a dolgokat, és a szervezéssel is meggyült már a bajuk. Eszti most őszintén mesélt a terveiről.

BulvárRap: "Liptai, Gesztesi megint egy pár, menj már"http://www.life.hu/sztarok/20151201-bulvarrap-hegyi-rolival-sztarhirek-rap.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + SztárokOrigoBotrány! Egy kávézóban ribancozták le Amber Rose-thttp://www.life.hu/sztarok/20151201-amber-roset-ribinek-neveztek-egy-kavezoban.htmlAmber Rose körül mindig forr a levegő! Kim Kardashian híres-hirhedt ellenségére most egy kávézóban akasztottak egy olyan jelzőt, ami miatt bárkinek kinyílt volna a bicska a zsebében. TV + Sztárok--Tóth Gabi rosszul lett a Sztárban sztár döntője utánhttp://www.life.hu/sztarok/20151201-toth-gabi-rosszul-lett-a-sztarban-sztar-dontoje-utan.htmlTóth Gabi, aki végül harmadik helyen zárt a Sztárban sztár című produkcióban, nem vett részt a döntő utáni afterpartin. A hivatalos közlemény szerint rosszul lett. TV + Sztárok--Félmeztelen, összevarrt testtel pózol a tinilányok kedvence, Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-justin-bieber-enekes-felmeztelenul-osszevarrt-testtel-pozol.htmlA tinisztár kockás hasával és hatalmas tetkóival kápráztatta el követőit Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Több, mint testőr? Adele ellopta Lady Gaga szexi pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20151130-adele-lecsapta-lady-gaga-kezerol-a-testoret.htmlA Hello című dallal visszatérő énekesnő, úgy fest, lecsapta Lady Gaga kezéről a szexi testőrét. TV + Sztárok--Dobó Kata különleges tehetségnek tartja szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20151130-dobo-kata-szineszno-kulonleges-tehetsegnek-tartja-szerelmet-anger-zsolt-szineszt.htmlA színésznőt lenyűgözte párja, Anger Zsolt az Éjszakám a nappalod című új magyar filmben nyújtott alakításával. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.