Hatalmas bakiparádé a Jóban Rosszban sorozatban - Sosem látott jelenetek

TV2 baki sorozat bakiparádé Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha még a legjobb színészekkel is előfordul, hogy belegabalyodnak a szövegükbe. Eddig sosem látott, vicces videó került elő a Jóban Rosszban szereplőiről. 

A népszerű magyar sorozat forgatásai nagyon jó hangulatban telnek, legalábbis erről árulkodik az a videó, melyet az Aktív mutatott be. Íme, a Jóban Rosszban legnagyobb bakijai. Vigyázat, szem nem marad szárazon!

Hajós Andrást a saját műsorában tréfálták meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-hajos-andrasnak-improvizalnia-kellett-a-keszehelyzet-musorban.htmlFurcsa helyzetbe hozta csatornája Hajós Andrást: az utolsó adásban a Készhelyzet műsorvezetője maga is improvizációra kényszerült. TV + Sztárok--Megvannak az idei év legnépszerűbb Instagram-fotói - Nézd meg őket!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kendall-jenner-es-taylor-swift-kepeit-lajoltak-2015-ben-a-legtobben-instagramon.htmlA Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén. TV + Sztárok--Botrány! Egy kávézóban ribancozták le Amber Rose-thttp://www.life.hu/sztarok/20151201-amber-roset-ribinek-neveztek-egy-kavezoban.htmlAmber Rose körül mindig forr a levegő! Kim Kardashian híres-hirhedt ellenségére most egy kávézóban akasztottak egy olyan jelzőt, ami miatt bárkinek kinyílt volna a bicska a zsebében. TV + Sztárok--Wolf Katinak kellett távoznia a Sztárban sztárból http://www.life.hu/sztarok/20151115-wolf-kati-esett-ki-a-sztarban-sztarbol.htmlHihetetlen produkciókat láthattunk most is a Sztárban sztár színpadán, ezúttal azonban Wolf Katinak kellett búcsúznia a műsortól. TV + SztárokOrigoElfogadható, ha egy férfi plasztikáztat?http://www.life.hu/sztarok/20151115-vlogoli-megkerdezte-az-utca-emberet-elfogadhato-ha-egy-ferfi-plasztikaztat.htmlNemrég robbant a hír, hogy Berki Krisztián ismét szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát, ebből kiindulva pedig VlogOli, a Life.hu vloggere arról kérdezte az utca emberét, hogy elfogadható-e, ha egy férfi plasztikáztat. TV + Sztárok--Anastacia nagyon megöregedett - Szinte rá sem ismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151201-anastacia-nagyon-megoregedett-az-enekesnore-ra-sem-ismerni.htmlEljárt az idő az egykor hihetetlenül dögös énekesnő felett. Anastaciára - aki kétszer is legyőzte a rákot - alig ismertünk rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.